Mustavalkoinen korttisarja

SKU
v13408

Mustavalkoinen korttisarja

SKU
v13408

Kortteihin on käytetty helmiäiskartonkia, ColorBar-kartonkia, Vivi Gade Design-paperia, kuultopaperisydämiä, puukoristeita ja akryylitimantteja.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Idea
Mustavalkoinen korttisarja
Mustavalkoinen korttisarja

Varastossa 

1,24 €

Yhteenveto
  Creative idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  Kutsu: leikkaa harmaasta ColorBar-kartongista 8x12.5 cm ja Vivi Gade Design-paperista 9.5x7 cm kokoinen pala. Kiinnitä palat kaksipuolisella teipillä korttikokoiselle helmiäiskartongille, harmaa kartonki ensin ja paperi sen päälle alaosaan ristikkäin.
  Guide step %d
  2.
  Kiinnitä kahden eri kokoisen kuultopaperisydämen taakse palat kaksipuolista teippiä ja kiinnitä sydämet sitten korttiin päällekkäin.
  Guide step %d
  3.
  Lisää tarrakiinnitteiset akryylitimantit sekä puiset koristeet.
  Guide step %d
  4.
  Menu: leikkaa harmaasta ColorBar-kartongista 10x 15 cm ja Vivi Gade Design-paperista 9x10.5 cm kokoinen pala. Tulosta menu (7.5x9 cm). Kiinnitä kaikki osat päällekkäin ja viimeistele paperisydämillä.
  Guide step %d
  5.
  Paikkakortti: leikkaa ColorBar-kartongista 7.5x8.5 cm ja Vivi Gade-paperista 6.5x4 cm. Kiinnitä ne ja kuultopaperisydän päällekkäin. Tulosta tai kirjoita nimi kartongille. Leikkaa kartonki sydämeksi ja kiinnitä korttiin. Koristele akryylitimanteilla ja kiinnitä juomalasiin.
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.