Mustavalkoinen korttisarja 3

#v13410

Kortteihin on käytetty helmiäiskorttipohjia, kuviopaperia ja mustaa ColorBar-kartonkia. Koristeena on sydämiä, satiinisydännauhaa ja tarrakiinnitteisiä helmenpuolikkaita.

#v13410
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Kutsu: leikkaa tekstipaperista hieman korttipohjaa pienempi pala ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä korttipohjan kanteen.
Guide step %d
2.   Tulosta kaava PDF-tiedostosta. Leikkaa kaavat ja piirrä keskikokoisen sydämen ääriviivat mustalle 8x12 cm kokoiselle ColorBar-kartongille. Leikkaa musta sydän irti askarteluveitsellä tms.
Guide step %d
3.   Kiinnitä musta sydänaukkoinen kartonki kaksipuolisella teipillä tekstipaperin päälle.
Guide step %d
4.   Leikkaa satiinisydännauhasta kortin pituinen pätkä ja kiinnitä se kortin kannen vasempaan reunaan. Käytä kiinnittämiseen pieniä kaksipuolisen teipin paloja.
Guide step %d
5.   Lisää tarrakiinnitteisiä helmenpuolikkaita haluamiisi kohtiin.
Guide step %d
6.   Menu: leikkaa mustasta kartongista 10x15 cm. Kiinnitä sen harmaalle puolelle 8,5x13,5cm kokoinen pala kuviopaperia. Leikkaa kaavan suurin sydän mustasta kartongista. Kiinnitä menuteksti sydänaukkoisen mustan kartongin taakse ja molemmat kuviopaperiin.
Guide step %d
7.   Kiinnitä koristeeksi kaksipuolisella teipillä satiinisydännauhaa. Viimeistele tarrakiinnitteisillä helmenpuolikkailla.
Guide step %d
8.   Jalat menukortille: leikkaa mustasta kartongista 2 palaa kokoa 6x3 cm ja tee niiden poikki taittoluulla taitos. Tee askarteluveitsellä paloihin viilto, ristikkäin taitokseen nähden. Taita palat taitosta pitkin ja aseta kortti viiltoihin.
Guide step %d
9.   Paikkakortti: leikkaa ColorBar-kartongista 9x9 cm:n pala ja uurra taittoluulla pitkittäin. Leikkaa kuviopaperista 8,5x4 cm:n pala. Leikkaa kaavan pienin sydän mustasta kartongista. Kiinnitä sydän ja kuviopaperi paikkakortin harmaalle puolelle. Lisää nimi ja helmenpuolikkaat.
Guide step %d
Kaava-arkki   -
Liitetiedosto: Lataa
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.