Askartelusetti Mini

1 Pkk, Robotti Wc-paperirullasta
#977434
#977434
0% of 100
0
6
3,96 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: Metallic paperiarkkeja ja suikaleita, tarrataustaisia softisympyröitä, askartelupunoksia, clear multi-liimageeliä ja liikkuvia silmiä. Kaava on pakkauksen sisällä..

Materiaalipakkaus robotin tekemiseen, jolla on joustavat kädet ja jalat suikaleista taitellusta paperista. Pakkausta käytetään hahmon tekemiseen. Tarvitset lisäksi tyhjän wc-paperirullan. Mukana ohjeet..

Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset WC-paperirullan, kynän ja sakset. Aloita kiinnittämällä metallipaperi WC-paperirullan ympärille. Kiinnitä paperi paikoilleen softis ympyrällä. Kierrä askartelupunos kynän ympärille, jolloin saat joustavat spiraali jalat ja kuulokkeet robotille. Taittele kädet haitaritekniikalla paperisuikaleista, kiinnitä ne vartaloon liimalla ja koristele softis ympyröillä. Suunnittele lopuksi robotin ilme leikkaamalla paketin mukana tulevia robotin osia ja liimaamalla ne yhdessä liikkuvien silmien ja softis ympyröiden kanssa..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977434
BrändiCreativ Company
Yksikköpkk
TeemaBasic
EAN5712854421522
Ikäsuositus5-vuotta +
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Robotti wc-paperirullasta
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Voi irrota osia ja aiheuttaa tukehtumisvaaran. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.