Askartelusetti Mini

SKU#:
977434

Askartelusetti Mini

SKU#:
977434
3,65 €
Ei varastossa
(Arvioitu saapumispäivä: 2022-06-08)

Sisältö: Metallic paperiarkkeja ja suikaleita, tarrataustaisia softisympyröitä, askartelupunoksia, clear multi-liimageeliä ja liikkuvia silmiä. Kaava on pakkauksen sisällä..

Materiaalipakkaus robotin tekemiseen, jolla on joustavat kädet ja jalat suikaleista taitellusta paperista. Pakkausta käytetään hahmon tekemiseen. Tarvitset lisäksi tyhjän wc-paperirullan. Mukana ohjeet..

Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset WC-paperirullan, kynän ja sakset. Aloita kiinnittämällä metallipaperi WC-paperirullan ympärille. Kiinnitä paperi paikoilleen softis ympyrällä. Kierrä askartelupunos kynän ympärille, jolloin saat joustavat spiraali jalat ja kuulokkeet robotille. Taittele kädet haitaritekniikalla paperisuikaleista, kiinnitä ne vartaloon liimalla ja koristele softis ympyröillä. Suunnittele lopuksi robotin ilme leikkaamalla paketin mukana tulevia robotin osia ja liimaamalla ne yhdessä liikkuvien silmien ja softis ympyröiden kanssa..

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Lisätietoja
Tuote#:977434
Yksikköset
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5712854421522
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto Robotti wc-paperirullasta

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.