Askartelusetti Mini

SKU#:
977364

Askartelusetti Mini

SKU#:
977364
3,65 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: puinen kehys, 2.5metriä eri värisiä paperinaruja ja ripustusnyöri.

Materiaalipakkaus puisen kala-avaimenperän tekoon. Puno paperinarua ja pakkauksesta leikattuja muovisuikaleita kalan keskiosaan. Mukana ohjeet..

Vedä naru kalan muotoisen kehyksen reikien läpi. Kudo sen jälkeen paperinaru yhdessä pakkauksen muovista leikatuiden suikaleiden kanssa kalan vartalo..

Tämä materiaalipakkaus on kehitetty tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitetta 14: 'Elämä veden alla', joka keskittyy siihen, että kuinka voimme suojella ja käyttää kestävästi maailman meriä, sekä niiden resursseja. Luovan prosessin ja sitä seuraavien leikkien kautta tämä paketti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden puhua ja oppia kestävän kehityksen tavoitteista.

Lisätietoja
Tuote#:977364
Yksikköset
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5712854399876
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.