Askartelusetti Mini

SKU#:
977361

Askartelusetti Mini

SKU#:
977361
3,79 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: 3 arkkia valkoista kartonkia, jossa esipainetut kuvat, puutikku, magneetti, klemmareita, lankaa ja 6 pientä puuvärikynää..

Materiaalipakkaus hauskan kalastuspelin tekoon kartongista ja puisesta ongesta. Leikkaa paketista saalista/muovipulloja. Mukana ohjeet..

Väritä esipainetut kuvat värikynillä, leikkaa ne ja kokoa jokainen pakkauksen mukana tulevilla klemmareilla. Pakkauksen mukaan on myös painettu erilaisia 'jätteitä', jotka voi leikata ja kiinnittää klemmarin. Tee onkivapa magneetista, johon on kiinnitetty naru. Aseta kalat ja 'jätteet' mereen ja pelasta kalat jätteiltä..

Tämä materiaalipakkaus on kehitetty tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitetta 14: 'Elämä veden alla', joka keskittyy siihen, että kuinka voimme suojella ja käyttää kestävästi maailman meriä, sekä niiden resursseja. Luovan prosessin ja sitä seuraavien leikkien kautta tämä paketti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden puhua ja oppia kestävän kehityksen tavoitteista.

Lisätietoja
Tuote#:977361
Yksikköset
SesonkiPerusvalikoima
EAN5712854399784
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.