Metallic-lahjapaperilla päällystettyjä lahjoja

Metallic-lahjapaperilla päällystettyjä lahjoja

Inspiraatio: 14557

Mistä: 1,50 €

Mihin: 416,15 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 416,15 €

Nämä lahjat on paketoitu kullan- ja punaisen värisiin metallic-lahjapapereihin. Kahteen lahjaan on lisätty koristeeksi valkoinen lumihiutale, kahteen punottu tähti ja yhteen silkkipaperista tehty pompom. Lisäksi koristeiksi on laitettu kuvioteippiä, lahjanauhaa, ohutta kultanyöriä ja pakettietikettejä.
Guide step 1
A
Paketoi lahja glitterpaperilla. Koristele leveällä kullanvärisellä paperisuikaleella. Lisää viisi kerrosta ohutta kultanyöriä. Aseta keskelle valkoinen lumihiutale. Tee kuviolävistäjällä kuvioita pakettietikettiin ja kiinnitä etiketti lahjaan koristenauhalla.
Guide step 2
B
Paketoi lahja punaisella metallic-paperilla. Lisää valkoinen lumihiutale kaksipuoleisella teipillä. Leikkaa kuviolävistäjällä kuvioita pakettietikettiin ja kiinnitä etiketti ohuella kultanyörillä.
Guide step 3
C
Paketoi lahja kullanvärisellä lahjapaperilla. Lisää lahjanauhaa lahjan ympärillä ja laita silkkipaperi-pompom lahjan päälle kaksipuoleisella teipillä. Pompom: Taittele paperinippu haitarimaiseksi ja kiinnitä keskeltä palalla ohutta kultanyöriä. Avaa kerrokset yksitellen ja rutistele puolipalloksi.
Guide step 4
D
Paketoi lahja punaiseen metallic-lahjapaperiin. Lisää kuvioteippiä ja koristenauhaa lahjan ympärille . Lisää punottu tähti lahjan keskelle liimatäplällä.
Guide step 5
E
Paketoi lahja kullanväriseen metallic-lahjapaperiin. Koristele leveällä silkkipaperisuikaleella. Lisää kuvioteippiä lahjan ympärille. Lisää punottu tähti lahjan keskelle liimatäplillä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton