Merkkien selitykset

Alla on erilaisten nettikaupassamme esiintyvien merkkien selitykset. Toivottavasti ne osaltaan auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet monien joukosta.

Säästöpakkaus

Possulogo ilmoittaa, että ko. tuotetta saat edullisimmin ostamalla suuremman määrän kerralla.

B2B

Pakkaus on tarkoitettu suurkuluttajille  ja jälleenmyyjille.

Määräalennus

Joitain tuotteita saat edullisemmin ostamalla niitä hieman enemmän. Halvempi hinta on aina merkittynä normaalihinnan alapuolelle  ja se tarkoittaa aina suurempaa määrää samaa tuotetta, ei esim. samaa tuotetta mutta eri värejä

Nettohinta

Ei lisäalennuksia

Erikoistarjous

Tuote on merkittävästi huokeampi normaalihintaan verrattuna. Erikoistarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan ja jos tuote loppuu sinä aikana, sitä ei saa jälkitoimituksena tarjoushintaan.

Outlet

Outlet-osastolla voit säästää jopa 90%. Täällä ovat tuotteet, jotka myymme reilulla alennuksella saadaksemme  varastoon tilaa uutuuksille  tai joita olemme hankkineet tietyn erän juuri Outlet-myyntiin.

Paperi on happovapaa ja pH-neutraal

Tällä symbolilla merkityt tuotteet ovat happovapaita eli niiden pH-arvo on neutraali. Happovapaus lisää paperin elinikää eli se ei kellastu ajan mittaan.

Paperi on ligniinitön

Paperissa ei ole puun kuitujen sidosainetta (ligniiniä), joka kellastuttaa paperia. 

Paperille voi tulostaa

Paperi tai kartonki on tulostuskelpoista.

Helposti syttyvä

Tuote on helposti tai erittäin helposti syttyvä. Pakkaukseen merkitty varoitus tuotteen pitämiseksi loitolla sytytyslähteistä.

Ympäristölle vaarallinen

Ympäristöön kaadettuna/jätettynä  tuote voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia ympäristössä tai vesiympäristössä. Pakkauksessa varoitusmerkki.

Haitallinen/ärsyttävä

Tuote on joko haitallinen tai ärsyttävä. Pakkauksessa varoitusmerkki.

EasyKit

Materiaalipakkaus useammalla tekijälle – helppo tie luovaan aktiviteettiin.

Uutuus

Uusi tuote valikoimassamme.

A-merkki

Tuote noudattaa askartelutarvikkeiden turvallisuuden ja ympäristönsuojelun hyväksi toimivan Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials  -organisaation turvallisuussäännöksiä.

CE-merkki

Tuote on läpikäynyt Euroopan talousalueella vaaditut tarkastukset.

Elintarvikekelpoinen

Tuote on hyväksytty elintarvikekelpoiseksi EU:n Parlamentin ja Komission asetukseen 1935/2004/EY pohjautuen.

Confidence in textiles

Kangas on tuotettu ilman haitallisia torjunta-aineita. Turvallinen, tutkitusti haitta-aineeton ja Öko-Tex -standardin mukainen tekstiili.

Orgaaninen kangas

Tuote on tehty orgaanisesti kasvatetusta puuvillasta.

Der blaue Engel 

Der Blaue Engel on saksalainen, kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Tällä merkityt kartongit ovat 100% kierrätysmateriaalia. Merkki myönnetään vain tuotteille, jotka aiheuttavat vähintä mahdollista haittaa ympäristölle tuottamisesta hävittämiseen saakka.