Makeiset: kovat karkit

#v310

Karkit tehdään sokerista, rypälesokerista ja vedestä, joihin kuumentamisen jälkeen on lisätty aromiaineet ja luonnolliset karamellivärit. Mukavaa puuhaa, jonka lopputuloksesta voi nauttia itse tai antaa lahjaksi. Kuva on lainattu kirjasta "Børnenes Bolsjebog" by Pia Krøyer, julkaisija Olivia.

#v310
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
Vaihe 1   1. Sekoita kattilassa vettä, sokeria ja rypälesokeria (dekstroosia) kunnes sokeri liukenee. Laita kansi päälle ja anna seoksen kiehahtaa miedolla lämmöllä. Jatka kannen alla kiehuttamista n. 1 minuutti. Älä sekoita, mutta poista kattilan seinämiin mahdollisesti jäänyt sokeri. Ota kansi pois ja jatka sekoittamatta keittämistä kunnes seos on lämpötilaltaan 162°. Älä anna lämpömittarin koskea kattilan pohjaan, silloin se antaa väärän lampötilan.
Guide step %d
Vaihe 2   Aseta pöydälle pyyhe (suojaa pöytää kuumuudelta) ja sen päälle silikoninen leivinalusta. Kaada paksu seos leivinalustalle ja tasoittele.
Guide step %d
Vaihe 3   Noin minuutin kuluttua voit lisätä aromiaineet ja -öljyt. Lisää ne seoksen keskelle ja sekoita välittömästi kevyesti öljytyllä muovilastalla. Joskus, jos alusta kuumenee liikaa, seos saattaa kristallisoitua. Tämän voi välttää vaihtamalla 3-4 annoksen jälkeen kuumentunut leivinalusta viileään alustaan.
Guide step %d
Vaihe 4   Jatka sekoittelua kahden muovilastan avulla, mutta vaihda käsinvaivaukseen niin pian, kuin mahdollista. Käytä kevyttä tyyliä, jossa kädet koskettavat seokseen vain vähän aikaa. Halutessasi voit vetää seoksen pitkäksi nauhaksi, taittaa päät yhteen ja vetää uudestaan, jotta saat ilmaa mukaan. Tätä voit jatkaa kunnes seos on kirkkaampaa, kiiltävämpää ja enemmän läpikuultavaa.
Guide step %d
Vaihe 5   Kolmiomaisia makeisia saat leikkaamalla seosnauhasta palan, kääntämällä nauhaa neljänneskierroksen ja leikkaamalla uuden palan. Älä anna leikattujen palojen koskettaa toisiaan, ne tarttuvat kiinni. Pakkaa makeiset heti kun ne ovat jäähtyneet.
Guide step %d
Kovat karkit-starttipakkaus.   Mukana ohjeet (ei suomeksi).
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.