Doodlaus terrakotalla

Doodlaus terrakotalla

Inspiraatio: 15090

Mistä: 3,20 €

Mihin: 100,40 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,20 €

Mihin: 100,40 €

On helppoa piirtää pieniä koristeita (doodlata) terrakotalle. Terrakotan karkea pinta on hieman liian kova kynän kärjelle, siksi suosittelemmekin että pinta lakataan lasille ja posliinille sopivalla decoupagelakalla ennen koristelua lasi-ja posliinitussilla.
Guide step 1
Step 1.
Doodlaus on piirustustyyli jossa tehdään viivoja ja kuvioita mustalla tussilla. Paperipinnat ja muut tuotteet peittyvät hitaasti tällä graafisella tyylillä. Doodlaus edellyttää tarkkuutta ja sileää pintaa, että kynä liukuu helposti. Lakkaa terrakotan karkea pinta decoupagelakalla ja anna kuivua.
Guide step 2
Step 2.
Piirrä lasi-ja posliinitussilla. Tussinkärki ja väri ovat ihanteelliset doodle -tekniikalle. Valitse, haluatko peittää esineen kokonaan vai osittain. Voit aloittaa kulmasta ja jatkaa piirtämistä haluamasi verran. Anna kuivua.
Guide step 3
Step 3.
Laita esine kylmään uuniin. Aseta lämpötila 160 asteeseen (älä käytä kiertoilmauunia). Kun lämpötila on saavutettu, kiinnitä tuotetta 30 minuutin ajan. Muista poistaa kumitulppa säästölippaan pohjasta, koska se ei ole lämmönkestävä.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton