Luova pakkaus

SKU#:
54451

Luova pakkaus

SKU#:
54451
21,65 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Silk Clay:ta, Foam Clay:ta, Sticky Basea, erikokoisia itsekiinnittyviä silmiä, värilajitelma askartelupunoksia, askartelupunoksia metalliväreissä, erivärisiä kulkusia, metallipaperia, puuvillalankaa, metallilametta, kumisia ympyröitä kimalteella, erikokoisia kasvohelmiä, kimallepaperia, erikokoisia ja -värisiä pompomeja, tekolunta ja erikokoisia ja -värisiä paljetteja.

Pakkaus luovia materiaaleja, jotka rohkaisevat kokeilemaan, leikkimään ja oppimaan, sekä herättää mielikuvituksen, aistit ja luovuuden. Sisältää luovia ideoita..

Käytä Sticky Base -massaa liimana sekä muotoilumassana. Yhdistele Silk Clay ja Foam Clay massoja eri materiaaleihin luodaksesi erilaisia hahmoja. Käytä mielikuvitusta ja tutki luovia mahdollisuuksia..

Pakkauksesta löytyvien materiaalien lisäksi tarvitset sakset ja neulan.

Lisätietoja
Tuote#:54451
Yksikköset
KausiJoulu
Ean nummer5712854399487
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto Taianomainen joulu

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.