Luonnostelu ja piirustussetti

1 Kpl, Värilajitelma
#34299
#34299
0% of 100
0
23
48,20 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: Puuvärit, lyijykynät eri kovuuksilla/tummuuksilla, piirustushiili, paperituppu, hiilikumi, mallinukke, pyyhekumi, teroitin ja hiekkapaperi.

Tämä on loistava aloituspakkaus kaikille, jotka pitävät piirtämisestä. Se sisältää kaiken mitä tarvitset yksityiskoihtaisten piirustusten tekemiseen, jossa on varjoja ja värejä, sekä elävän mallin tai mallinuken piirtämiseen. Mukana puinen kotelo..

Nämä eri kovuiset piirrustukynät ovat hyviä yksityiskohtaisten piirrosten tekemiseen. Kovempien kynien (H) jälki on vaalea ja pehmeämmän kynän (B) jälki on tumma.Tästä on etua kun piirrät varjostuksia. Voit myös täydentää kuvaa värikynillä tai liiduilla. Hiili ja pastelliliidut ova pehmeitä ja huokoisia piirrustuskyniä, jotka sopivat luonnosteluun karkeammalle paperille, jossa sitä pystyy häivyttämään ja poistamaan paperitupulla tai muovailtavalla pyyhekumilla (josta voidaan otta paloja ja muotoilla haluamaansa muotoon). Mallinukke voidaan asettaa erilaisiin asentoihin ja sen avulla on loistava tapa katsoa luonnostellessa tai piirtäessä ihmisvartalon mittasuhteita. Hiekkapaperia käytetään paperitupun hiomisessa, kun se alkaa kulumaan..

Piirustuskynille suositellaan luonnos- tai piirustuspaperia, kun taas hiili ja pastelliliiduille suositellaan karkeampaa paperia, jossa jälki pysyy paremmin kuin sileämmässä paperissa. Silloin väri ei pääse hankautumaan pois, suosittelemme lopuksi kiinnittämään kuvan fixatiivilla..

mukana säilytyslaatikko

Lisätietoja
Tuote#:34299
Yksikkökpl
TeemaBasic
EAN5712854453776
Jälleenmyyntimäärä 1 kpl
Sisältömäärä 1 kpl
Väri värilajitelma
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.