Liikkuvat silmät

SKU#:
28997

Liikkuvat silmät

SKU#:
28997
3,10 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Hauskoja, itsekiinnittyviä liikkuvia silmiä, jotka antavat persoonallista ilmettä kotitekoisiin hahmoihin, 3 kokoa.

Liikkuvat silmät antavat kotitekoisille hahmoille lisää persoonallisuutta ja tekevät kodin esineistä elävämpiä. Mikä tärkeintä, ne tuovat hymyn sekä lasten että aikuisten kasvoille..

Sinulla ei tarvitse olla silmiä selässäsi nähdäksesi, mitä liikkuvat silmät tekevät. He etsivät monia hahmoja, joista he voivat tehdä suloisia, hauskoja ja rakastavia:.

  • Lähde metsään ja etsi paljon erikokoisia kiviä. Lisää silmät... Ja voilà – tapaa Kivi-perhe!
  • Kiinnitä silmät käytettyyn vessapaperirullaan ja käytä lankaa hiuksina tai partana – hauska kierrätysidea, johon kaikki voivat osallistua
  • Puhalla uutta eloa vanhoihin esineisiin ja anna kahvikupille tai yrttiruukulle silmät ja lisää nenä ja suu posliinitussilla
.

Suosittuja liikkuvia silmiä kutsutaan myös askartelusilmiksi. Itse asiassa liikkuvat silmät eivät ole ainoita silmiä, joita voit käyttää luovissa projekteissasi. Kun tutkit askartelutuotevalikoimia, löydät laajan valikoiman erilaisia silmiä, kuten suojalaseja, nallen silmiä ja nuken silmiä. Jos kaipaat hieman lisää hauskuutta, voit kokeilla 3D-silmiä, jotka tunnetaan monista hauskoista ilmeistään. Silmillä on kuitenkin yksi yhteinen asia: ne tuovat eloa ja persoonallisuutta mihin tahansa esineeseen. Muista siis pitää silmällä kaikkia hauskoja silmiä, joita voit käyttää luovissa projekteissasi.

Lisätietoja
Tuote#:28997
Yksikköark
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5712854173193
Jälleenmyyntimäärä 1 ark
Sisältömäärä 1 ark
halk. 8+12+14 mm
Väri valkoinen

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.