Lasi- ja posliinitussi

SKU
31335

Lasi- ja posliinitussi

SKU
31335
9,30 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi

Puolipeittävä vesipohjainen pumppaus kärkinen tussi lasille ja posliinille. Koristeltu tuote kestää kevyttä konepesua uuni kiinnityksen jälkeen.

Tussi tarttuu parhaiten puhtaalle, kuivalle ja rasvattomalle pinnalle. Ravista tussia hyvin ja pumppaa kärkeä ylös ja alas, kunnes väri alkaa tulemaan kärkeen. Anna koristellun tuotteen kuivua ensin 8 tuntia ja siirrä se kylmään uuniin (ei kiertoilmauuniin). Laita sen jälkeen uuni kuumenemaan 230 ° C. 40 min kuluttua ota uunista lämpö pois ja anna tuotteen jäähtyä uunissa niin kauan kunnes uuni on viilentynyt.

Jos sinulle on tärkeää, että koristeltava tuote voidaan pestä astianpesukoneessa, niin silloin tämän tyyppiset tussit ovat hyvä vaihtoehto.

Lisätietoja
SKU 31335
Väri Keltainen, Oranssi, Punainen, Violetti
Unit pkk
Kausi Perusvalikoima
Ean nummer 5712854372374
cc_composite_opacity Läpikuultavuus: läpikuultavat
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 4 kpl
paksuus 1-2 mm
Väri keltainen;violetti

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

EUH208 Sisältää 2-methyl-2H-isothiazol-3-one. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Käyttöturvatiedote Säkerhetsdatablad
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.