Lampunvarjostin nahkapaperista ja rottingista

Lampunvarjostin nahkapaperista ja rottingista

Inspiraatio: 15609

Mistä: 2,60 €

Mihin: 321,22 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 321,22 €

Tee oma lampunvarjostin nahkapaperista ja koristele se rottingilla.
Kuinka sen teet
Video
Guide step 1
Step 1.
Aseta lampunvarjostin nahkapaperin päälle. Merkitse lyijykynällä nahkapaperiin varjostimen ylä- ja alareuna samalla kun siirrät varjostinta eteenpäin. Lisää ylä- ja alaosaan 2 cm ylimääräistä, että nahkapaperi ulottuu varjostimen yli. Muista, että nahkapaperin pitää riittää koko varjostimen ympärille ja kiinnitystä varten tarvitaan pari ylimääräistä senttimetriä. Aseta silitysrauta keskilämmölle ja silitä nahkapaperi tasaiseksi.
Guide step 2
Step 2.
Leikkaa nahkapaperista tehty malli irti ja kiinnitä se varjostimeen pyykkipojilla. Levitä liimaa kohtaa, jossa nahkapaperin reunat ylittävät toisensa. Pidä reunat kiinni pyykkipojilla kunnes liima on kuivunut.
Guide step 3
Step 3.
Leikkaa rottingista kaksi palaa; yhden mitta 30 x 38 cm ja toisen mitta 12 x 25 cm. Liimaa päät yhteen muodostaaksesi kaksi putkea; Yksi on 30 cm korkea ja toinen 12 cm korkea. Pidä putket kiinni pyykkipojilla ja narulla, kunnes liima on kuivunut.
Guide step 4
Step 4.
Vedä muutama rottinkipunos putkesta pois, että rottingin reiät aukeavat ja pystyt liittämään sen varjostimeen. Tee tämä vain toiseen päähän.
Guide step 5
Step 5.
Aseta pieni putki valaisimen yläosaan ja iso putki alaosaan. Voit kiinnittää putket varjostimeen sitomalla pienen pätkän narua kahden rottinkisen aukon läpi ja siitä kiinni varjostimeen.
Guide step 6
Step 6.
Viimeistele putket liimaamalla nahkapaperista reunat. Käytä apuna pyykkipoikia, että nahkapaperi pysyy paikalla kunnes liima on kuivunut.
Guide step 7
Step 7.
Ole varovainen, ettet käytä lamppua, joka kuumenee liikaa varjostimessa.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton