Lahjapaketointia paperilla, jossa on leimattuja kuvioita.

Lahjapaketointia paperilla, jossa on leimattuja kuvioita.

Inspiraatio: 14727

Mistä: 2,15 €

Mihin: 506,20 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,15 €

Mihin: 506,20 €

Nämä lahjat on paketoitu ruskeaan lahjapaperiin, joka on kuvioitu uniikeilla painatuksilla; osittain on käytetty sablonia ja osittain puuleimasimia. Lisäkoristelua on tehty nyörillä, tupsuilla ja pom-pomeilla.
Guide step 1
A
Rullaa lahjapaperi auki siten, että ulkopuoli jää ylöspäin ja laita sabloni paperin päälle. Kasta tuputussivellin leimasinvärissä ja tuputa kuva sablonista lahjapaperiin. Anna kuivua ja kiedo paperi lahjan ympärille. Kiedo lankaa lahjan ympärille ja koristele pom-pomilla. Ohjeet pom-pomin tekoon saat nettisivuiltamme kirjoittamalla hakukenttään: 14015. (tupsun ohjeet ovat tämän idean lopussa).
Guide step 2
B
Rullaa lahjapaperi auki ulkopuoli ylöspäin. Kasta leimasin leimasinmusteessa ja tee leimasimella kuvioita oman mielikuvituksesi mukaan. Anna kuivua ja kääri lahja. Lisää lankaa ja koristele pom-pomilla ja kultaisella nyörillä. Lisää etiketti kullanväriseen nyöriin.
Guide step 3
C
Rullaa lahjapaperi auki ulkopuoli ylöspäin ja laita sabloni paperin päälle. Kasta tuputussieni musteessa ja taputa kuvio(t) sablonista paperiin. Anna kuivua ja kääri lahja paperiin. Kiedo puuvillanyöriä lahjan ympärille ja koristele oksalla, johon on lisätty pieniä Silk Clay palloja (painettu kiinni ilman liimaa).
Guide step 4
Step 4.
Tupsu: Aloita kietomalla puuvillanarua kolmen sormen ympärille useaan kertaan
Guide step 5
Step 5.
Solmi pieni narunpätkä kerän ympärille pitämään tupsu kasassa ja olemaan samalla ripustusnyörinä.
Guide step 6
Step 6.
Lisää toinen narunpätkä n. 1-2cm päähän edellisestä narun kohdasta.
Guide step 7
Step 7.
Leikkaa narut toisesta päästä auki.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton