Kutsu ja pöytäkoristeet valkoiseen hääteemaan

SKU
v13611

Kortit ja kattaustuotteet ovat valkoisesta Happy Moments-kattaussarjasta, joka sisältää mm. pöytäliinan, kaitaliinoja, serviettejä, kynttilöitä ja taittelurasioita. Valikoimassamme on myös täydentäviä tuotteita, kuten satiinisydämiä sekä alumiinilankakoristeita.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Kutsu ja pöytäkoristeet valkoiseen hääteemaan
Kutsu ja pöytäkoristeet valkoiseen hääteemaan

Varastossa 

0,31 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  Kutsukortti: Leikkaa kuva oikeaan kokoon erillisessä PDF-tiedostossa olevan kaavan mukaan ja kiinnitä se kaksiosaisen korttipohjan etukanteen. Lisää tarrakiinnitteisiä helmenpuolikkaita sekä puukoristeita.
  Guide step %d
  2.
  Serviettirengas: muotoile alumiinilangasta kolmekierroksinen sydän. Pujota helmiäishelmiä hopealankaan ja kierrä lankaa helmineen alumiinilankasydämen ympärille.
  Guide step %d
  3.
  Pöytäkoriste: muotoile alumiinilangasta iso ja harva pallo. Pujota hopealankaan helmiä ja kiedo alumiinilankapallon ympärille. Aseta pallo lasivadille ja lisää kynttilä sekä kukka - ehkä orkidea?
  Guide step %d
  4.
  Taittelurasia: kokoa rasia mukana tulevan ohjeen mukaisesti. Leikkaa alumiinilangasta pätkä ja muotoile sen toinen pää sydämeksi. Aseta sydän rasian kannen päälle pystyyn ja kiedo lanka rasian ympäri kuten lahjanauha. Kierrä alumiinilangan pää muutaman kerran sydämen tyvilangan ympäri ja katkaise.
  Guide step %d
  5.
  Paikkakortit: kirjoita Uni Posca-tussilla nimi valmiiksi leikattuun kartonkisydämeen. Kiinnitä sydän lasin reunaan koristeneulan varaan.
  Guide step %d
  6.
  Kattaus: laita liinaksi valkoinen kangasjäljitelmäliina ja sen päälle kuitukankainen kaitaliina. Viimeistele koristekivillä ja satiinisydämillä.
  Guide step %d
  Kaava-arkki
  -
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.