Kutsu ja paikkakortti, joissa luonnonvalkoista ja kultaa

Kutsu ja paikkakortti, joissa luonnonvalkoista ja kultaa

Inspiraatio: 14484

Mistä: 1,50 €

Mihin: 250,95 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 250,95 €

Kutsu on tehty korttipohjasta ja koristeltu kultaisella ja luonnonvalkoisella paperilla. Kortin koristepanta on koristeltu samoilla materiaaleilla ja lisäksi sydämenmuotoisella akryylitimantilla. Kirjekuoren sisälle on laitettu glitterpaperia. Paikkakortti on tehty samaan tyyliin.
Guide step 1
Step 1.
Tee koristepanta leikkaamalla kultaisesta paperista 4cm leveä suikale. Tee paikkakortti samaan tyyliin kuin kutsu (katso seuraava vaihe). Tee kirjekuoren sisäosa samasta paperista kaavan avulla, jonka löydät erillisestä PDF-tiedostosta tämän idean lopusta. Sujauta kultapaperi varovasti kirjekuoren sisään ja kiinnitä teipillä.
Guide step 2
Step 2.
Tulosta teksti paperiin. Leikkaa se hieman pienemmäksi kuin kultainen kiiltävä paperi. Kiinnitä paperit korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 3
Step 3.
Tulosta nimi valkoiseen paperiin. Leikkaa paperi oikean kokoiseksi ja kiinnitä se paikkakorttiin. Lisää paikkakorttiin vielä glitterpaperisuikale ja sydämenmuotoinen akryylitimantti koristeeksi.
Guide step 4
Vinkki:
Voit käyttää pieniä luonnonvalkoisia organzapusseja pöytäkoristeena. Täytä pussit esimerkiksi satiinisydämillä ja koristele pienellä satiiniruusulla.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton