Yhteen sopivat rannekoru ja kaulakoru

Yhteen sopivat rannekoru ja kaulakoru

Inspiraatio: 14709

Mistä: 2,15 €

Mihin: 180,75 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,15 €

Mihin: 180,75 €

Tämä kuulaketjuinen kaulakoru riipuksella on koristeltu riipuksen lisäksi rocaille-siemenhelmillä. Yhteen sopiva rannekoru on tehty samalla tyylillä koruvaijeriin.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Koruaskartelu Kaulakorut
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa haluamasi pituinen pala koruvaijerista ja pujota lukitushelmi. Pujota vaijeri lukon lenkistä ja lukitushelmen läpi. Kiristä helmi mahdollisimman lähelle lukkoa ja paina se litteäksi pihtien avulla.
Guide step 2
Step 2.
Pujota rocaille- siemenhelmiä vaijeriin, mutta muista jättää tilaa riipuksille (tässä esimerkissä on kolme riipusta). Kiinnitä välirengas riipuksen lenkkiin, sulje rengas ja pujota riipus vaijeriin. Jatka siemenhelmillä aina seuraavaan riipukseen asti jne.
Guide step 3
Step 3.
Viimeistele rannekoru pujottamalla vaijeri välirenkaan, lukitushelmen ja helmien läpi. Kiristä ja purista lukitushelmi litteäksi ja pujota loppu vaijeri lähimmän helmen sisälle.
Guide step 4
Step 4.
Koristeltu kaulakoru riipuksella: Pujota rocaille- siemenhelmiä korupiikkiin. Taivuta korupiikin päähän lenkki. (Katso tarkempi ohje lenkin taivuttamiseen 'Tekniikkakoulun' ideasta 12280). Tee yhteensä 8 korupiikkiä, neljä eripituista ja jokaista kaksi kappalette.
Guide step 5
Step 5.
Kiinnitä välirengas korupiikin lenkkiin ja riipukseen. Voit käyttää apuna litteäkärkisiä pihtejä. (Pisin korupiikki keskelle ja lyhyemmän yksikerrallaan sivuille).
Guide step 6
Step 6.
Vaihtoehto
Guide step 7
Step 7.
Leikkaa kuulaketjusta haluamasi pituinen pala ja liimaa molempiin päihin lenkillinen nyörinpää. Anna kuivua.
Guide step 8
Step 8.
Kiinnitä välirengas nyörinpäihin ja kiinnitä tämän jälkeen riipus ketjuun. Sulje välirenkaat.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton