Neonvärinen makrameenyöri, jossa litistettyjä helmiä

Neonvärinen makrameenyöri, jossa litistettyjä helmiä

Inspiraatio: 13040

Mistä: 1,40 €

Mihin: 192,20 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,40 €

Mihin: 192,20 €

Värikäs koru, joka on ilmava ja kevyt. Korut on tehty neonvärisestä makrameenyöristä ja erivärisistä helmistä, jotka on sulatettu nyöriin kuumalla silitysraudalla.

Guide step 1
1.
Rannekoru magneettilukolla: Leikkaa ainakin kymmenen 25 cm pituista makrameenyöriä. Niputa yhteen ja kiinnitä toiseen päähän teippi.
Guide step 2
2.
Tasaa nyörien päät ja liimaa ne magneettilukon toiseen osaan Super Attac-liimalla.
Guide step 3
3.
Säädä silitysrauta maksimilämmölle ja aseta kaksi leivinpaperia sileälle pinnalle. Aseta helmi pystyyn leivinpaperien väliin. Paina helmeä kuumalla silitysraudalla kunnes se sulaa ja litistyy.
Guide step 4
4.
Aseta leivinpaperien väliin: litteä helmi, nyöri ja vielä litteä helmi nyörin päälle. Liitä helmet ja nyöri yhteen kuumalla silitysraudalla - ensin toiselta puolelta ja sitten toiselta.
Guide step 5
5.
Levitä nyörit ja jatka litteiden helmien kiinnittämistä pareittain nyöreihin kuumalla silitysraudalla.
Guide step 6
6.
Kun olet silittänyt kaikki sulatetut helmet nyöreihin, kokoa nyörienpäät teipillä. Tasoita nyörinpäät ja liimaa ne magneettilukon toiseen osaan.
Guide step 7
7.
Pitkä kaulakoru: Sulata helmiä ja kiinnitä ne nyöriin samalla tekniikalla kuin yllä. Aloita leikkaamalla halutun pituinen makrameenyöri.
Step 8.
Magneettilukon sijaan voit kiinnittää kaulakorun pujottamalla molemmat nyörinpäät helmen läpi. Sulata helmi kuumalla silitysraudalla nyöriin. Tasoita päät.
Guide step 9
Silitä
Guide step 10
Ja käytä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton