Kaulakoru Rocaille siemenhelmi riipuksilla

Kaulakoru Rocaille siemenhelmi riipuksilla

Inspiraatio: 15322

Mistä: 2,15 €

Mihin: 216,20 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,15 €

Mihin: 216,20 €

Näitä ihastuttavia rocaille siemenhelmistä tekemiäsi riipuksia voit käyttää kaulakoruissa. Riipukset on tehty siemenhelmistä ja korulangasta sekä pienistä siemenhelmikukista ja tähtivälihelmistä.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Koruaskartelu Kaulakorut
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Tee siemenhelmistä kukkia pujottamalla neljä helmeä palaan korulankaa tehdäksesi kukkakoristeen ja yhden helmen keskelle. Syötä korulanka neljän ensimmäisen siemenhelmen läpi, kierrä kolme uutta helmeä kukkaseppeleeseen ja syötä lanka viimeisten neljän helmen läpi juuri ennen keskihelmeä. Kiristä.
Guide step 2
Step 2.
Kiinnitä korulanka sitomalla kaksinkertainen solmu kukkien jälkeen. Pujota siemenhelmiä korulankaan siihen asti mihin haluat seuraavan kukkakoristeen.
Guide step 3
Step 3.
Kun korulangat ovat suunnitellun pituisia, lisää nyörinpäät. Lisää pyöreä välirengas ja syötä sitten korulanka takaisin nyörinpäähän ja jatka pujottamalla siemenhelmiä ja tekemällä kukkia toiseen riipukseen.
Guide step 4
Step 4.
Voit halutessasi lisätä siemenhelmistä tehtyihin riipuksiin tähtivälihelmiä kukkakoristeiden sijaan. Lisää nyörinpäät kummallekin puolelle tähteä estääksesi siemenhelmien liukumisen tähtihelmen sisään.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton