Korttisarja kuviopaperimekolla

#v13416

Kutsu on tehty kaksiosaiselle korttipohjalle ja koristeltu Vivi Gade kuviopaperilla, Color Bar kartongilla ja akryylitimanteilla. Menu ja paikkakortti on tehty Color Bar kartongista ja koristeltu samoin kuin kutsu.

#v13416
Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Kutsu: Tulosta malli erilliseltä PDF tiedostosta. Piirrä isompi malli kortin etukanneksi. Leikkaa piirrosta myöten kortin keskikohtaan asti.
Guide step %d
2.   Leikkaa pala kuviopaperia, kortin sisäosaan. Leikkaa paperi hieman pienemmäksi kuin kutsu ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
3.   Piirrä kortin ulkoreunoja pienempi malli Color Bar kartongista (käytä tummempaa puolta). Leikkaa ja kiinnitä pala kortin kanteen kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
4.   Piirrä ja leikkaa mallia apua käyttäen mekko kuviopaperista. Kiinnitä mekko kortin kanteen kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
5.   Leikkaa suikale kuviopaperista ja kiinnitä se kannen alareunaan.
Guide step %d
6.   Koristele akryylitimanteilla.
Guide step %d
7.   Kirjoita kutsu pinkillä Uni Posca-tussilla kannen valkealle reunalle. Tulosta kutsun tiedot kortin sisälle ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
8.   Menu: Leikkaa pinkistä Color Bar kartongista saman mallinen ja kokoinen pala kuin kutsu. Tee keskelle taitos käyttäen taittoluuta.
Guide step %d
9.   Koristele samalla tavalla kuin kutsu.
Guide step %d
10.   Paikkakortti: Leikkaa 8x6 cm pinkistä Color Bar kartongista. Leikkaa ja liimaa hiukan pienempi kuviopaperin palanen kartonkiin. Tulosta nimi valkoiselle paperille ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Koristele akryylitimanteilla. Aseta paikkakortti lasiin pienellä pyykkipojalla.
Guide step %d
11.   Pöytäkoriste: Leikkaa mekot kuviopaperista ja kiinnitä ne yhteen kaksipuoleisella teipillä pitkistä sivuista. Aseta sisälle pieni esine ( viinipullonkorkki tai pieni silkkimassan palanen), jotta mekko pysyy pystyssä.
Guide step %d
Kaava-arkki   -
Liitetiedosto: Lataa
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.