Kirahvi

SKU
57917
3,35 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi

Seisova vaaleapuinen kirahvi

Riippuen siitä miten haluat koristella tuotteen, voit hioa puueläimen ensin kevyesti hiekkapaperilla. Peittävä Plus Color- askartelumaali, jota on saatavilla useissa väreissä, sopii hyvin eläimen maalaamiseen. Maalia on myös saatavilla tusseina, joilla voi tehdä pieniä yksityiskohtia, kun maali on kuivunut. Jos haluat läpikuultavamman lopputuloksen, Plus Color- maalia voi laimentaa vedellä - tuolloin suositellaan lakkamaan tuote vesipohjaisella akryylilakalla. Voit koristella tuotetta myös polttokolvilla ennen sen maalaamista laimennetulla maalilla.

Sen lisäksi, että tuote on koriste, lapset voivat käyttää eläintä myös leikeissään yhdessä muiden saman sarjan puueläinten kanssa.

Lisätietoja
SKU 57917
Unit kpl
Kausi Perusvalikoima
Ean nummer 5712854200769
Jälleenmyyntimäärä 1 kpl
Sisältömäärä 1 kpl
lev 16 cm
Korkeus kork. 12 cm
Aihe/muoto Elefantti
Puunlaatu vaneri

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 10,00€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 10,00€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.