Kimaltavat lumihiutalekortit

SKU
v90088

Kimaltavat lumihiutalekortit

SKU
v90088

Kimaltavista lumihiutalepaljeteista saat upeita kortteja. Sommittele eri tavoin ja yhdistele vaikka hopeiseen koristefolioon.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Idea
Kimaltavat lumihiutalekortit
Kimaltavat lumihiutalekortit

Varastossa 

1,30 €

Yhteenveto
  Creative idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  KORTTI A.
  Voit hahmotella kortin kanteen lyijykynällä haalean halkausijaltaan n.7,5 cm ympyrän. Kiinnitä ympyrän mukaisesti lumihiutalepaljetteja tarratyynyjen avulla limittäin korttipohjaan, vuoroin eri värisiä kunnes kranssi on valmis. Koristele kranssi valkoisesta satiininauhasta solmitulla rusetilla ja isolla akryylitimantilla. Koristele lumihiutaleita pienemmillä akryylitimanteilla. Viimeistele ääriviivatarraboordilla ja Hyvän Joulun toivotuksella.
  Guide step %d
  KORTTI B.
  Leikkaa helmiäiskartongista 11 x 11 cm pala. Rullaa liimarollerilla kuviota helmiäiskartonkiin, painele koristefoliota liimajäljen päälle niin saat kauniin hopeisena kimaltelevan kuvion. Leikkaa hopeisesta kartongista 11,5 x 11,5 cm pala, kiinnitä se helmiäiskartonkiin ja 3D-tarratyynyillä korttipohjaan. Kiinnitä tarratyynyjen avulla myös lumihiutalepaljetit korttipohjaan. Koristele hiutaleet vielä akryylitimantein ja viimeistele kortti Hyvää Joulua -tarralla.
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.