Kaupunkikortti

Kaupunkikortti

Inspiraatio: 12925

Mistä: 1,05 €

Mihin: 307,60 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,05 €

Mihin: 307,60 €

Kortti on koristeltu Color Bar-sarjan kartongilla ja paperilla sekä serviettikuvalla ja tarrakiinnitteisillä helmipuolikkailla. Kolmionmuotoiset tulitikkurasiat toimivat pöytäkoristeina, mutta niistä voi tehdä paikkakorttejakin.

Guide step 1
1.
Sivele pala vaaleanharmaata kartonkia liimapuikolla ja kiinnitä siihen serviettikuva. Tasoita servietti varovasti silittelemällä sitä keskeltä reunoille päin. Kun liima on kuivunut, leikkaa servietistä pois kartongin yli ulottuvat osat.
Guide step 2
2.
Leikkaa erilaisista kartongeista tai papereista aina toistaan pienemmät palat ja kiinnitä ne korttiin kaksipuolisella teipillä. Kiinnitä päällimmäiseksi serviettikuva.
Guide step 3
3.
Kirjoita teksti vaaleanharmaalle kartonginpalalle.
Guide step 4
4.
Leikkaa tekstipala sopivan kokoiseksi ja kiinnitä se tarratyynyillä korttiin.
Guide step 5
5.
Koristele tarrakiinnitteisillä helmipuolikkailla. Tulosta kutsuteksti ja kiinnitä se kortin sisäpuolelle tai kirjoita teksti mustaan korttiin valkoisella geelikynällä.
Guide step 6
6.
Pöytäkoriste: kiinnitä kaksipuolista liimakalvoa kolmionmuotoisen tulitikkurasian molemmille sivuille.
Guide step 7
7.
Leikkaa paperia sopivan kokoiseksi ja kiinnitä se liimakalvoon. Lisää vielä pala yksiväristä kartonkia, kuva ja helmipuolikkaat.
Guide step 8
8.
Menu: leikkaa harmaasta kartongista 28x9 cm:n kokoinen pala, nuuttaa se keskeltä taittoluulla ja taita. Kiinnitä koristekartongit ja -paperit, helmipuolikkaat ja teksti samaan tyyliin sopivaksi.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton