Käsikorut Rocaille-siemenhelmistä ja riipuksista.

Käsikorut Rocaille-siemenhelmistä ja riipuksista.

Inspiraatio: 14462

Mistä: 2,15 €

Mihin: 510,65 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,15 €

Mihin: 510,65 €

Nämä käsikorut on tehty koruvaijerista ja Rocaille- siemenhelmistä. Yhteen käsikoruun on pujotettu keskelle kaareva putkihelmi. Kaksi muuta käsikorua on koristeltu pienellä riipuksella jälkikäteen.
Guide step 1
Step 1.
Leikkaa haluamasi mittainen pätkä koruvaijeria (huom. ota pituudessa huomioon myös papukaijalukon pituus). Lisää lukitushelmi ja solmusuoja vaijerin toiseen päähän. Purista lukitushelmi tasaiseksi ja paina päälle solmusuoja.
Guide step 2
Step 2.
Pujota rocaille- siemenhelmiä koruvaijeriin; tässä pituus n. 6 cm.
Guide step 3
Step 3.
Pujota kaareva putkihelmi koruvaijeriin. Pujota sama määrä rocaille-siemenhelmiä putkihelmen toiselle puolelle. Vinkki: Jos käytät pienempiä helmiä, pujota niitä koko koruvaijerin matkalta ennen kuin laitat putkihelmen.
Guide step 4
Step 4.
Tee lopetus samalla lailla kun alku; lukitushelmellä ja solmusuojalla. Lisää välirengas molempiin päihin. Lisää toiseen päähän papukaijalukko korupihtien avulla.
Guide step 5
Step 5.
Toinen vaihtoehto: Lisää pyöreä välirengas pieneen koruriipukseen ja lisää käsikoruun. Sulje rengas korupihdeillä.
Guide step 6
Step 6.
Kolmas vaihtoehto: Kun vaijeri on puoliksi täytetty rocaille-siemenhelmillä, pujota lukitushelmi ja sen jälkeen suuri riipus. Pujota vaijeri lukitushelmestä uudelleen ja purista se tasaiseksi korupihdeillä. Täytä loput koruvaijerista rocaille- siemenhelmillä ja tee lopetus kuten kohdassa 4.
Guide step 7
Other variants

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton