Joulukortteja helmimassoilla

Joulukortteja helmimassoilla

Inspiraatio: 90041

Mistä: 1,05 €

Mihin: 488,35 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,05 €

Mihin: 488,35 €

Helmi- ja silkkimassoista on helppo valmistaa kortteja esimerkiksi perheen pienten kanssa. Massat tarttuvat kartonkiin ilman liimaamista ja eivät sotke. Kun massahahmot ovat kuivuneet, kortit voi laittaa painon alle suoristumaan yöksi jos ne ovat hieman käpristyneet massan kosteuden vuoksi.
Guide step 1
PORO:
Pyörittele kullanvärisestä helmimassasta pallo ja litistä se korttipohjaan poron pääksi. Muotoile myös porolle korvat, Kiinnitä silmät vielä kun massa on kosteaa. Tee punaisesta kimaltavasta helmimassasta nenä. Ruskeasta helmimassasta voit tehdä porolle sarvet. Viimeistele Hyvää Joulua -tarralla ja Uni Posca -tussilla piirretyillä lumihippusilla.
Guide step 2
PINGVIINI:
Pyörittele mustasta helmimassasta kaksi palloa, isompi ja pienempi. Litistä ne korttipohjaan pingviinin pääksi ja vartaloksi. Tee valkoisesta helmimassasta pingviinille laikut päähän ja masuun. Kiinnitä silmät paikoilleen vielä kun massa on kosteaa. Muotoile jalat ja nokka oranssista silkkimassasta. Valkoisesta helmimassasta voit tehdä lumihangen sekä -hiutaleita.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton