Crepe

Kauniita unikoita, kauniita liljoja ja klassisia tulppaaneja. Kreppipaperikukat ovat luovien harrastusten kuumia trendejä, ja jos haluat, opit ne helposti itse. Olemme koonneet joukon luovia ideoita, joiden avulla voit askarrella kreppikukkia. Täältä löydät esimerkiksi kauniita ja kestäviä kukkakimppuja kreppipaperista – ja täytä kotisi erimuotoisilla ja -värisillä kukilla.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Inspiraatiota ikuiseen kukkakimppuun

Kreppipaperista valmistetut kukat ovat tämän hetken kuumin sisustustrendi – ne täyttävät maljakot kauniisti ja tuovat väriä kotiisi. Jos sinulla on Instagram- ja Pinterest-tilejä, olet varmasti nähnyt, miten uusia muotoja ja värejä kauniisti säilyvistä kukista alkaa ilmestyä – upeista pioneista ja unikkoista klassisiin narsisseihin, tulppaaneihin ja joulutähtiin .  Kreppipaperista valmistetusta kukkakimpusta saat runsaasti inspiraatiota. Löydät parhaat ideat täältä Kimalle-ideoistamme. Maailma on täynnä luovia ideoita ikuisesti kestävistä kukista ja kukkakimpuista – ja vaikka kukat on valmistettu kreppipaperista, ne tulevat todella lähelle todellista kukkapenkkiä. Värit ovat yhtä kauniita kuin oikeilla kukilla ja kestävyys on yhtä hyvä kuin kuivatuillakin – mutta on tietysti hauskempaa tehdä omia ainutlaatuisia kukkia.

Kreppipaperikukilla on monia etuja – lue lisää alta. ja löydät paljon inspiraatiota tulevaan harrastukseesi.

 

Anna ikuisten kukkien olla uusi harrastuksesi 

Kun teet kukkia kreppipaperista, voit kerätä ne kauniiseen, ikuiseen kukkakimppuun, joka ei kutita. Kreppipaperi pysyy raikkaana vuodesta toiseen, sillä kreppipaperia ei tarvitse kastella tai hoitaa. Se on täydellinen ratkaisu niille, joilla ei ole vihreää peukaloa. Kreppipaperista valmistetut kukkakimput ovat erittäin kestävä ratkaisu, joten voit nauttia värikkäiden kukkakimppujen näkemisestä.

Paperikukkaseteillä on kuitenkin paras tulos luovuuden suhteen. Kreppikukat ovat harrastus, jossa on tilaa loputtomalle luovuudelle. Voit sekoittaa ja yhdistellä kukkia eri värien ja tyyppien mukaan – esimerkiksi kellokukkia liljassa tai tulppaaneja unikkokuviossa. Vain mielikuvitus on rajana.

Jos etsit uutta, mielenkiintoista harrastusta, kokeile luovia ideoitamme kreppipaperikukkien tekoon. Täältä löydät paljon inspiraatiota omaan ikuiseen kukkakimppuusi – ja jos luet lisää alta, voit lukea lisää suositusta trendistä ja siitä, miksi kukkataide on edelleen hitti.

 

Kreppipaperista kukkataiteeseen

Kreppipaperi avaa aivan uusia tapoja tehdä kukkataidetta. Täällä voit leikitellä väreillä, kiillottaa muotoja ja tehdä uusia, luovia kimppuja kreppipaperista. Halutessasi voit saada inspiraatiota luonnon omista väreistä – ja valita kreppipaperin lehtivihreänä, valkoisena tai keltaisena. Jos pidät enemmän pastelliväreistä, voit luoda ikuisen kukkakimpun kauniilla pastellisävyillä. Hae inspiraatiota kauniista ja ikuisesta kukkakimpustamme täältä.

Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit myös uskaltaa leikitellä rohkeasti Kimalleväreillä. Yhdistä esimerkiksi rauhallisia, pehmeitä värejä voimakkaampiin ja kirkkaampiin väreihin – ja lisää ripaus kimalletta. Saat inspiraatiota luovista kreppikukkaideoistamme – ja voit jatkaa kukkakoristeiden työstämistä.

Jos valitset kokonaisen kreppikimpun yhden kotitekoisen kukan sijaan, voit lisätä sitä aina ajan myötä. Tee esimerkiksi vihreitä oksia lehdistä – ja lisää niillä ripaus viherkasveja kukkakimppuun. Päätät lehtien koon, mutta voit käyttää malliamme inspiraation lähteenä. Tee esimerkiksi vihreitä oksia, joissa on pieniä lehtiä – opas on täällä . Kokeile myös oksaamme kreppipaperilehdillä, joissa on hieman suuremmat lehdet.

 

Uppoudu kreppipaperiin 

Kun teet kukkia ikuiseen kukkakimppuun, paperin työstäminen on hauskaa. Kreppipaperi tunnetaan joustavuudestaan, joten sen venyttäminen ja muotoileminen antaa sinulle aidontuntuisimmat kukat. Saat paljon harjoitusta tekemällä kukkien lehtiä – koska niitä on vedettävä keskeltä, jotta ne kaartuvat. Se on uusi tekniikka, joka sinun on hallittava, mutta opit sen nopeasti. Jos haluat tietää lisää kreppipaperista tehdyistä kukkatekniikoista, olemme koonneet ne kaikki tänne.

 

Luo ikuisesti kestävä kukkakimppu äitienpäiväksi

Jos kotonasi on jo täynnä maljakoita, voit hemmotella rakkaitasi ikimuistoisella kukkakimpulla. Kreppipaperista valmistetut kukat ovat esimerkiksi hyvä idea äitienpäiväksi. Voit tehdä sieviä ruusuja punaisesta kreppipaperista – tai kerätä useita kukkia ja luoda ihastuttavan kukkakimpun. Valitsitpa minkä tahansa, se tekee äitienpäivästä erityisen.

Kukat eivät kuitenkaan sovi vain äitienpäiväksi – voit tehdä niitä kaikkiin juhliin, kuten ristiäisiin, vahvistuksiin ja häihin. Ja ehkä heistä voi tulla hitti myös valmistujaisjuhlissa. Tätä varten voit tehdä klassisia ruusuja kreppipaperista – ja mukauttaa ruusun värin asteittaiseen tyyliin. Inspiroidu kreppipaperiruusuistamme täällä.

 

Opastus videon ja ohjeiden avulla

Uuden harrastuksen aloittamisen ei tarvitse olla vaikeaa – päinvastoin. Askartelupakkauksiemme avulla voit tehdä helposti kukkia kreppipaperista. Askartelusarjojamme on saatavana eri kokoisina ja eri tasoilla. Voit aloittaa vaikka aloittelijana, mutta kun hienomotoriset taitosi ovat kehittyneet, voit siirtyä nopeasti askartelusarjoihimme, joissa on enemmän kokemusta.

Jos hallitset aloittelijan askartelusettimme  ja olet valmis uusiin haasteisiin, voit aina täydentää sitä Mini Craft Kit -pakkauksillamme. Täältä löydät monia puutarhasta ja luonnosta tuttuja kukkia. Tutustu narsisseihin, joulutähtiin ja misteliin – tai kokeile ajattomia kreppipaperiunikoitamme ja pionejamme.

Jokainen kreppipaperista valmistettu kukkaaskartelusetti sisältää kaikki tarvittavat materiaalit kreppipaperista heteisiin. Samalla saat oikeanlaista opastusta, kun opastamme sinua prosessin läpi videon avulla – se ei voisi olla helpompaa.

Kokeile myös suurta Maxi Craft Kit-settiämme . Pakkaus sisältää sabluunat yhdeksälle erilaiselle kreppipaperikukille ja -lehdelle. Samalla saat vesisuihkeen ja vesiväritussin lehtien ja heteiden värittämiseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.