Paperille maalaaminen ja piirtäminen

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Uppoudu maalaamiseen ja piirtämiseen paperille

Iltapäivällä uppoutuminen harrasteprojektiin voi olla terapeuttista. Verkkokaupastamme löydät vain muutaman materiaalin ja voit käyttää monenlaisia tusseja, värejä ja maaleja sekä paperille että pahville, joten voit aloittaa ideoiden tekemisen.

Tälle sivulle olemme koonneet erilaisia ideoita ja projekteja, joihin voit heittäytyä – yksin tai muiden, kuten lasten, seurassa. Maaleilla ja väreillä voi luoda lähes mitä vain:

  • Maalaukset – Pidätkö maalaamisesta? Creativ Companylta löydät kaiken tarvittavan, kuten maalauskankaat, vesivärit ja paljon muuta. Voit maalata muotokuvia, abstraktia taidetta, maisemia – vain mielikuvituksesi on rajana. Maalaa yksin tai lasten kanssa. Maalaaminen tarjoaa tuntikausiksi hauskaa puuhaa pienistä lapsista alle kouluikäisiin – ja joululahjoja isovanhemmille.
  • Pöytäkoristeet - Kattaus voi olla hieman juhlava, sillä ruokapöytä on koko perheen kokoontumispaikka. Paperi-, pahvi- ja huopakynillä voit tehdä kaikkea aina paikkakorteista koristeisiin ja seisomakoristeisiin. Jos haluat tehdä koristeita tiettyyn teemaan, esim. mereen, voit tehdä omia meduusoja riisipaperilamppujen avulla – katso idea verkkosivuiltamme.
  • Joulu- ja juhlakoristeita – joulu, pääsiäinen, uusivuosi. Vuosi tarjoaa paljon juhlapyhiä ja erityistilaisuuksia, jotka tuovat koko perheen yhteen – ja kiittävät siitä. Joulusta tulee entistä juhlavampi, kun teet itse koristeita, kuten ikkunaripustuksia, joulukuusia ikkunalaudoille ja paljon muuta. Maalaa ja piirrä erilaisia kuvioita ja löydä omiin mieltymyksiisi sopivat värit.
  • Riisipaperivalaisimia kuva-aihein - Viime vuosina riisipaperivalaisimista on tullut suosittuja modernissa sisustuksessa – ja hyvästä syystä. Hillitty valo luo kodikkaan tunnelman, ja paperilla voit piirtää omia aiheita. Tusseillamme voit helposti maalata, piirtää ja koristella vaikkapa riisipaperilamppuja lastenhuoneeseen.

Väritä ja piirrä paperille lasten kanssa

Maalaaminen ja piirtäminen on yksi ensimmäisistä asioista luovassa maailmassa, jota lapset voivat kokeilla omin käsin. Voit esimerkiksi kokeilla sormimaalausta perheen pienimpien kanssa, kun taas hieman vanhemmat lapset voivat leikata ja tehdä asioita helpommin alusta alkaen. Maalauksen ja piirtämisen maailma sopii kaikenikäisten koko perheen kokoontumiseen, sillä jokaiselle löytyy jotakin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pienet lapset menettävät nopeasti kärsivällisyytensä. Pidä siis yksinkertaiset projektit valmiina viihdyttämään niitä.

Mutta mitkä projektit ovat ihanteellisia lapsille? Olemme jo maininneet joitakin niistä, kuten sormimaalausta. Mutta maalaus ja piirustus tarjoavat monia muitakin vaihtoehtoja:

  • Rakenna oma kylä, talo tai maatila - Maalaaminen ja tussit antavat uutta eloa. Muutaman kotona löytyvän asian perusteella voit muuttaa käytetyt maitotölkit tai vessapaperirullat autoiksi, eläimiksi tai ihmisiksi esimerkiksi liiman, maalin ja paperin avulla. Tämänkaltainen luova hanke sopii täydellisesti viikonloppumatkalle tai koulujen lomaviikoille. Iloa siitä, että voi leikkiä omalla kilparadallaan, kotitekoisella korotetulla rakennuksella jne. sopii hyvin kaikenikäisille lapsille (ja sydämeltään nuorille).
  • Puvut ja naamiaisasut - pukeutumisen ei tarvitse olla erityinen tilaisuus. Voit tehdä maskeja, hattuja ja muita tarvikkeita lasten kanssa ympärivuotiseen käyttöön, kun sinulla on mukanasi liitutaulu, paperia ja pahvia. Jouluksi voit tehdä omia uudenvuoden hattuja pahvista ja nitojasta, maalata ne tusseilla tai koristella ne kimalteella tai höyhenillä. Löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet verkkosivuiltamme.

Käytä luovuuttasi ja luo ainutlaatuisia paperilahjoja

Henkilökohtainen lahja on sydänlahja. Siksi monet arvostavat huolella tehtyä kotitekoista lahjaa.

Maalauksen ja piirtämisen maailmasta löydät paljon inspiraatiota luoviin lahjaideoihin, jotka ilahduttavat niin nuoria kuin vanhojakin.

  • Lahjoja erityistilaisuuksiin – Häät, kasteet ja vahvistukset ovat suuria päiviä, jotka ansaitsevat erityistä huomiota. Tee-se-itse-lahjalla voit suunnitella oman yksilöllisen lahjasi – sisäpiirin vitseihin, muistoihin tai mihin tahansa muuhun, joka ilahduttaa vastaanottajaa. Voit tehdä vauvakutsuille tai kastellen oman kotitekoisen mobilen, jossa on teemoihin perustuvia aiheita, kuten eläimiä, traktoreita, autoja, makeisia tai vastaavia.
  • Syntymäpäivät ja lomat - Syntymäpäiville tai jouluksi voit antaa luovia lahjoja, kuten kotimaalattuja riisipaperilamppuja, koristeellisia nyörivaloja, itse punottuja joulukoristeita ja paljon muuta. Lisäksi joulunpyhien pääosassa on koristeiden ja kutsujen tekeminen, jotta voit piirtää ja maalata omia luomuksiasi.

Inspiroidu innovatiivisista kuvastoistamme

Creativ Company haluaa maalata ja piirtää paperille ja tarttua kaikkiin sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Siksi tarjoamme myös korkealaatuisia tusseja, maaleja ja paperia. Lisäksi meillä on valikoima ideoita, jotka ovat vapaasti saatavilla verkkosivuillamme. Ne tarjoavat runsaasti inspiraatiota seuraavaan tee se itse -projektiisi.

Etsitkö tiettyä tuotetta maalista, tusseista tai paperista? Vai onko sinulla kysyttävää tuotteidemme parhaasta mahdollisesta käytöstä? Olemme aina valmiita auttamaan, jotta voit tilata oikean tuotteen.

Tee tilaus tänään ja toimita se 3-5 arkipäivän kuluessa, jotta voit aloittaa maalaus- ja piirustusprojektisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.