Paperimassa- ja kartonkikoristeet

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele kortti väreillä, kimalteella ja helmillä

Kortti ja paperi tarjoavat paljon mahdollisuuksia luovuuteen. Ensinnäkin kortti on materiaali, jonka voit koristella maalilla, , kimalteella, helmillä ja monilla muilla koristeilla. Näin voit tehdä todella kauniita koristeita, jotka näyttävät kauniilta ripustettuina tai sijoitettuina ympäri kotia.

Kaikki perheenjäsenet voivat auttaa kartonkiaskartelussa. Tarvitset vain vähän tarvikkeita, ja käytön aloittaminen on todella helppoa. Voit esimerkiksi tehdä omia onnittelukortteja, joita voit käyttää jouluna ja syntymäpäivänä. Leikkaa kortista haluamasi kokoinen pala ja aloita koristelu. Jos on joulu, voit piirtää tai maalata kortille vaikkapa sieviä sydämiä. Lisää juhlalookiin hieman kimalletta. Kortin päälle voi liimata myös muita esineitä, kuten helmiä. Jos kortissa on syntymäpäivä, voit käyttää kimalletta, helmiä tai maalia sen mukaan, minkä ikäistä se on.

Kortilla voi tehdä myös sydämiä, tähtiä tai muita kauniita kuvioita. Voit halutessasi piirtää kuvion sabluunalla, leikata sen irti ja koristella.

Käytä kangasta kortissa ja paperissa

Kangas ja paperi ovat kaksi hyvin erilaista materiaalia, jotka täydentävät hyvin toisiaan, ja voit saavuttaa erinomaisia tuloksia yhdistämällä ne. Voit käyttää kangasta kortissa tehdäksesi koristeellisen vaikutelman. Voit tehdä esimerkiksi pahvihahmoja tai laatikoita. Jos sinulla on kangasjäämiä, joita et ole varma, mitä tehdä, decoupage on ilmeinen ratkaisu. Voit saavuttaa yllättävän ammattimaisen lopputuloksen.

Voit tehdä pahvilaatikon itse tai ostaa sellaisen. Koristele laatikko kahdella eri kangaspalalla – yksi sisä- ja toinen ulkopuolelle. Saat rasian näyttämään erilaiselta kuin sen ulkopuolella, joten saat siitä todella ainutlaatuisen näköisen.

Kankaalla koristellut laatikot ovat hyvä idea lastenhuoneeseen. Niiden avulla voit säilyttää kaikkea hiustarvikkeista leluihin. Käytännöllisyyden lisäksi ne auttavat sisustamaan kotia.

Jos haluat kokeilla kangasremonttia, voit koristella paljon muutakin kuin laatikoita. Voit tehdä samalla tavalla ihastuttavia tötteröitä tai näyttävän pääsiäismunan. Voit tehdä joulu-, pääsiäis- tai jopa halloween-koristeita kangaskoristeilla.

Piirrä tussilla pahvi- ja pahvihahmoihin

Perinteinen puuha, joka on aina hauska tehdä, on piirtää ja maalata. Tavallisen valkoisen paperiarkin käyttö ei kuitenkaan aina ole tarpeen. Piirtäminen ja maalaaminen on helppoa pahvisilla hahmoilla tai laatikoilla. Se on harrastus, jota kaikki perheenjäsenet voivat kokeilla.

Jos sinulla on esimerkiksi pahvilaatikko, joka näyttää vähän tylsältä, maalaa tai tusseilla onnistut. Jos sinulla on kimalletta ja helmiä, nämä materiaalit sopivat hyvin myös laatikoiden koristeluun. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, kun koristelet laatikkoasi. Voit piirtää jotakin tiettyä aihetta edustavaa tai tehdä vain kuvioita ja abstrakteja muotoja.

Tusseja, värikyniä, kyniä ja maaleja voi käyttää pahvin koristeluun. Onneksi Creativ Companylta löydät kaiken tarvittavan seuraavaan askarteluprojektiisi – mukaan lukien inspiraatiota.

Tee omat Papier-mâché-hahmosi

Papier-mâché on klassinen aktiviteetti, jonka useimmat tuntevat. Se on helppotekoinen ja sillä voi luoda melkein mitä tahansa. Papier-mâché-tekniikalla voit valmistaa kananmunia, eläimiä, kulhoja, säästöpossuja ja paljon muuta.

Kun papier-mâché-hahmo on kuivunut, voit aloittaa sen maalaamisen. Maalaa esimerkiksi papier-mâché-hahmo akryylimaalilla.

Jos et halua askarrella papier-mâché-hahmoa, voit ostaa myös valmiita hahmoja. Pahvinen hahmo ja maalia sisältävä askartelupakkaus ovat myös hyvä vaihtoehto lapsille, jotka eivät ole tarpeeksi vanhoja tekemään omia hahmojaan itse tehdystä papier-mâché-lehdestä. Järjestä hauskoja ja luovia puuhia, kuten halloweenia, joulua ja pääsiäistä. Kun mielikuvituksesi on päällimmäisenä, olet valmis luomaan mitä tahansa.

Koristele kotisi valmiilla Papier-mâché-hahmoilla tai anna lahjaksi läheisillesi. Askartelusarja pahvihahmojen koristeluun voi olla myös hyvä lahjaidea, kun etsit luovia joulu- tai syntymäpäivälahjoja.

Luo joulukoristeita

Pahvista ja papier-mâché-paperista voit tehdä koristeita, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Luo halloweenin ympärille aavemaisia kurpitsoja, luurankoja ja hämähäkkejä ja aloita pelottava tunnelma. Kun joulu lähestyy ja ihmiset alkavat tehdä sydämiä, tähtiä, tötteröitä ja köynnöksiä, kortista on myös hyötyä. Voit tehdä itse tehtyjä joululahjoja, jos olet luova ja kekseliäs. Tee esimerkiksi kauniita laatikoita pahvista ja kankaasta ja täytä ne karamelleilla tai kotitekoisilla joulukekseillä. Siitä tulee takuulla hitti. Pääsiäisen lähestyessä on aika tehdä pääsiäiskoristeita. Se voi olla pahvinen pääsiäismuna, jonka voi koristella maalilla tai kankaalla. Voit tehdä myös söpöjä pääsiäiskanoja tai -pupuja. Vuodenajasta riippumatta voit tehdä kauniita koristeita kotiisi. Jos kaipaat inspiraatiota, tutustu isoon idealuetteloomme. Täältä löydät paljon inspiraatiota luovien hankkeiden aloittamiseen. Luovat projektit ovat hauskoja, jotta koko perhe voi osallistua niihin. Sekä lapset että aikuiset voivat nauttia koristelusta, leikkaamisesta ja liimauksesta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.