Hopeinen adventtikranssi

SKU
v14536

Hopeinen adventtikranssi

SKU
v14536

Tämä adventtikranssi on tehty kahdesta olkikranssista, jotka on päällystetty alumiiniteipillä. Neljä kynttiläpidikettä on painettu kranssiin. Kynttilät on koristeltu metallietiketeillä ja lumihiutaleilla. Näiden lisäksi kranssi on koristeltu havunneulasilla ja punotuilla tähdillä.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Idea
Hopeinen adventtikranssi
Hopeinen adventtikranssi

Varastossa 

1,98 €

Yhteenveto
  Creative idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Laita kaksi olkikranssia päällekkäin ja kiedo niiden ympärille metallilankaa. VINKKI: Kranssin voi koristelle alumiiniteipillä tai satiininauhalla. (Tarvitset 38 mm levyistä nauhaa 3.5 m, päällystäessäsi kranssia, jonka halkaisija on 27 cm).
  Guide step %d
  2
  Tämä malli päällystettiin kiiltävällä alumiiniteipillä, jota patinointiin mustalla Plus Color akryylimaalilla. Tuputtele maalia tuputussiveltimen avulla ja pyyhi sitä hieman pois servetillä. Tämä antaa kranssille antiikisemman ilmeen. Anna kuivua.
  Guide step %d
  3
  Kranssin koristelussa on käytetty oikeita havunneulasia. Kasta neulasen pää liimaan ja sirottele päälle kimalletta. Anna kuivua.
  Guide step %d
  4
  Solmi neulaset pitkään hopeanväriseen metallilangan palaan, yhdessä lumihiutale riipusten kanssa
  Guide step %d
  5
  Leikkaa jokaista kynttilää kohden metallilangasta pitkä pala ja taivuta se kaksinkerroin. Pujota metallietiketti ja lumihiutale riipuksia lankaan. Kiinnitä kynttilään.
  Mene myös tutkimaan
  Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.