Helppoja kortteja sydänlävistäjällä

Helppoja kortteja sydänlävistäjällä

Inspiraatio: V90019

Mistä: 1,50 €

Mihin: 722,85 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Loppu varastosta

Mistä: 1,50 €

Mihin: 722,85 €

Sydän-vipulävistimen avulla voit valmistaa kortteihin myös perhosia ja kukkia. Tarvitsen värikkäitä kartonkeja, koristeeksi timantteja, tusseja sekä kiinnittämiseen 3D-tarratyynyjä ja kaksipuolista liimateippiä. Lapset ovat todella näppäriä käyttämään tarratyynyjä ja liimateippiä kiinnittämiseen.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Askarteluideat Lasten askartelu Äitienpäivälahjoja
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Perhoskortti: Taita A5-kartongista A6-kokoinen kaksiosainen korttipohja. Leikkaa vaaleanvihreästä kartongista pala ja kiinnitä se korttipohjaan kaksipuolisen liimateipin avulla. Leikkaa sydämiä erivärisistä kartongeista. Kiinnitä sydämiä korttipohjaan 3D-tarratyynyjen avulla perhosen muotoon (kts.kuva). Koristele akryylitimanteilla ja mustalla tussilla.
Guide step 2
Step 2.
Kukkakortti: Taita A5-kartongista A6-kokoinen kaksiosainen korttipohja. Leikkaa vaaleansinisestä kartongista pala ja kiinnitä se korttipohjaan kaksipuolisen liimateipin avulla. Leikkaa sydämiä erivärisistä kartongeista. Kiinnitä sydämiä korttipohjaan 3D-tarratyynyjen avulla kukan muotoon (kts.kuva). Koristele akryylitimanteilla ja vihreällä tussilla. Leikkaa vihreästä kartongista sydämiä, taita kahtia ja kiinnitä lehdiksi.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton