Halloween

Halloween

Inspiraatio: 927

Mistä: 2,60 €

Mihin: 618,90 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,60 €

Mihin: 618,90 €

Kamalaa ja karmivaa - hurmetta ja hirviöitä - aaveita ja lepakoita... Niistä on hurja Halloween tehty. Tässä muutamia kaavoja, joista voi tehdä vähän humoristisemman näköisiä ripustettavia hyypiöitä. Käytä kartonkia, softista, huopaa tms. Hahmot voi maalata hohtomaalilla, jotta niistä saa nauttia pimeässäkin - ja jotta ne ovat pikkuisen karmivampia.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Lasten askartelu Halloween
Kuinka sen teet
Kaavat
Klikkaa kaava-arkin linkkiä ja tulosta kaavat. Tee kummitukset valkoisesta ja lepakot mustasta softiksesta. Leikkaa kuvion keskelle aukko, johon kiinnitetään silkkipaperia. Leikkaa silkkipaperista tarvittavan muotoiset palat ja liimaa ne kuvion taakse. Nyt kuviossa on hieman läpikuultava osa, johon voi halutessaan lisätä kimalletta.
Guide step 2
Näin se tehdään
1) Jäljennä kaavat kartongille ja leikkaa irti. 2) Piirrä kuvioiden ääriviivat softikseen. 3) Leikkaa kuviot irti. 4) Piirrä tarvittavan muotoiset kuviot silkkipaperiin. 5) Leikkaa irti ja liimaa softiskuvioiden taustapuolelle. 6) Piirrä hilpeät naamat mustalla/valkoisella tussilla. 7) Koristele mielesi mukaan, esim. kimalteella. 8) Kiinnitä ompelulankaa ripustamista varten.
Guide step 3
Step 3.
Näitä tarvitset: Sakset, lyijykynä, softista, silkkipaperia, tusseja ja ripustuslankaa.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton