Tuotekoodi: 780940

Foam Clay Extra Large, Värilajitelma, 25 G, 5 tb

Special Price 7,52 €

Hinta ilman ALV:ia

Old price: 10,70 €

9,32 €
Hinta sisältää ALV:n
Tarjous on voimassa 31.01.21 asti tai siihen asti kunnes tavaraa riittää
Varastossa (3-5 päivän toimitus)

 Toimitusaika 3-6 arkipäivää

Itsekovettuva muovailumassa erittäin suurilla helmillä - ihanteellinen erilaisten askartelutuotteiden päällystämiseen. Foam Clay Extra Largella voit luoda muiden muovailumassojen kanssa 3D -ulottuvuutta. Pakattu käytännöllisiin ilmatiiviisiin purkkeihin. Pidä kansi aina päällä. Säilytä käyttämätön massa purkeissa.

Jos massa on kuivunut, lisää pieni määrä vettä. Foam Clay Extra Large on ihanteellinen yhdistettäväksi muiden helmimassojen kanssa hauskojen ja luovien ominaisuuksien aikaansaamiseksi.

Foam Clay Extra Large tarttuu erilaisiin imukykyisiin pintoihin ja materiaaleihin ja on siksi ihanteellinen puun, terrakotan, paperimassan jne päällystämiseen.
Sisältömäärä
25 g
jälleenmyyntimäärä
5 tb
Väri
pastellinsininen,pastellinvihreä,pastellinpunainen,valkoinen,pastellinkeltinen
Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 10,00€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 10,00€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.
Toimitus postitse:
8,06 €
Tuotteesta tehdyt ideat