Enkeli ja pähkinänsärkijä ompelukartongista ja askartelupunoksista

#v15764

Tee enkeli ja pähkinänsärkijä hahmot ompelukartongista. Kirjo kuvio kartonkiin askartelupunoksella. Käytä puuhelmiä päiksi ja tee lisäkoristelua askartelupunoksilla ja paljeteilla.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Tee enkeli leikkaamalla kaksi kimaltavaa askartelupunosta kahtia saadaksesi neljä askartelupunoksen puolikasta. Muotoile enkelin siivet askartelupunoksesta kuten kuvassa.
Guide step %d
2   Pujota leikatut palat askartelupunosta ompelukartongin rei´istä yksi kerrallaan, kunnes olet tehnyt haluamasi kuvion. Kiedo päät yhteen takaa ja leikkaa ylimääräinen askartelupunos pois. Kiinnitä hopeanvärinen askartelupunos kartongin yläosasta ja kiedo päät yhteen.
Guide step %d
3   Kiinnitä siivet takaa kietomalla ne hopeanvärisellä askartelupunoksella. Pujota massapallopää ja paljetti askartelupunokseen. Taita askartelupunoksen pää ripustuslenkiksi.
Guide step %d
4   Tee pähkinänsärkijä leikkaamalla kullanväristä ja mustaa askartelupunosta kuten kuvassa. Laita yksi pala kullaväristä askartelupunosta kartongin yläosan reiästä ja kieritä se itsensä ympäri. Tätä osaa askartelupunosta käytetään myöhemmin päänä, hattuna ja ripustuslenkkinä.
Guide step %d
5   Kiinnitä kolme lyhyttä pätkää mustaa askartelupunosta rei´istä keskeltä. Kiinnitä nyt pienet palat kullanvärisiä askartelupunoksia ristiin kuten kuvassa. Kiedo päät takaa yhteen ja leikkaa ylimääräiset askartelupunokset pois. Tee pähkinänsärkijän hattu kietomalla paksu musta askartelupunos sormesi ympärille. Voit lisätä pienen yksityiskohdan hatun eteen kullanvärisestä askartelupunoksesta.
Guide step %d
6   Pujota massapallopää ja hattu kullanväriseen askartelupunokseen ja taita askartelupunoksen pää lenkiksi ripustamista varten. Voit tehdä pienestä palasta askartelupunosta viikset ja kiinnittää ne päähän liimalla.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.