DIY-peruspakkaukset

Perusaskartelupakkaukset ovat aina suosittuja.Nämä pakkaukset sisältävät erilaisia perusaskartelutuotteita monenlaisiin luoviin projekteihin sekä lapsille että aikuisille. Näiden avulla on helppo olla luova!

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Peruspakkaukset täynnä luovuutta

Mikä on peruspakkaus ja mistä saan sellaisen?  Peruspakkaukset sisältävät kaiken tarvittavan luoviin puuhiin, yksin tai perheen kanssa. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat perusmateriaalit ja ohjeet, joten voit helposti sukeltaa hauskoihin, luoviin puuhiin arkisin tai lomalla. Halusitpa sitten maalata, leikata kuvioita kartongista ja paperista tai rakentaa hauskoja hahmoja, löydät varmasti yhden tai useamman pakkauksen, jotka sopivat tarkoituksiisi. Jos haluat kokeilla suosituimpia peruspakkauksiamme, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tälle sivulle kaikki peruspakkaukset – aloittelijan askartelusetit, luovat askartelupakkaukset ja askarteluboxit. Näin saat käsityksen kaikista hauskoista ja luovista puuhistamme. Tämä sivu on täydellinen paikka etsiä kivaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille.

 

Hauskaa puuhaa askartelupakkauksien parissa

Jos olet täynnä luovia ideoita ja pidät varmasti DIY-projekteista, joissa voit luoda kaiken alusta alkaen itse. Mahtavaa näissä puuhissa on uppoutua materiaaleihin ja nähdä, miten asiat tehdään alusta loppuun. Näin voit vaikuttaa koko luovaan prosessiin ja lopputulokseen, mikä on parasta luovissa projekteissa. Kun teet vaikka koriste-esineitä tai ripustettavia koristeita, saat niistä persoonallisia ja omannäköisiä, toisin kuin jos ostat niitä valmiina kaupasta. Kokeile erilaisia askartelusettejämme ja aloita pieniä luovia projekteja, joissa voit vapaasti leikitellä erilaisilla materiaaleilla, kuten langoilla, helmillä, pompomeilla, kartongilla ja paperilla jne. Voit valmistaa settien avulla itse tehtyjä, persoonallisia lahjoja läheisillesi.

Tutustu luovien ideoiden maailmaamme ja etsi inspiraatiota yhdessä tekemiseen.

 

Opi uusia luovia taitoja, vietä laatuaikaa perheen kanssa tai rentoudu luovien puuhien parissa

Jos et vieläkään ole vakuuttunut askartelupakkauksistamme, niin jatka lukemista, sillä tässä tulee muutama hyvä syy kokeilla niitä:

  • Laatuaikaa perheen kanssa

Mikä olisikaan parempi tapa koota koko perhe saman pöydän ääreen kuin jokin luova puuha? Etenkin joulunpyhinä on kiva nauttia viihdyttävistä ja innostavista askareista sekä lapsille että aikuisille. Onneksi mini- ja maxiaskartelupakkaukset sekä aloittelijan askartelusetit ovat niin hauskoja, että kaikki viihtyvät niiden parissa.

  • Rentoudu luovien puuhien parissa

Arki on täynnä velvollisuuksia ja kotitöitä, silloin tällöin uppoutuminen luoviin puuhiin voi tehdä ihmeitä. Kun teet luovia puuhia, rentoudut ja unohdat arkiset asiat. Parasta on jos pystyt uppoutumaan tekemiseen niin että unohdat ajan kulumisen. Luovilla puuhilla on siis lähes meditatiivinen ja terapeuttinen vaikutus.

  • Opi uusia kädentaitoja

Yhteisen ajan lisäksi luovissa puuhissa opit jatkuvasti uusia taitoja. Voit oppia uutta jostakin tietystä materiaalista tai tekniikasta. Lapset oppivat luovan projektin ohessa myös esimerkiksi muotoja ja värejä. Oppiminen on isossa roolissa askartelupakkauksissamme.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.