Valitse toiminnasta

Tältä sivulta löydät paljon tekemistä, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia oppimiseen mukaansatempaavalla tavalla. Voit tehdä kaikkea muun muassa glitteristä, huovasta, helmistä ja savesta. Valitse askartelupakkaukset haluamasi puuhan mukaan ja aloita tekemään. Laatikot sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja niiden avulla pääset takuulla hyvään alkuun.

  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

Tuotteet 1-36 / 250

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 250

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

LUOVAT TOIMET

Kun loma on ohi ja palaamme vähitellen arkeen, jäämme usein kaipaamaan monia lomamatkoihin liittyviä mukavia aktiviteetteja, joissa voisimme istua hiljaa tuntikausia tai koko perheen yhteistä toimintaa. Sen sijaan arki on täynnä kotitöitä ja käytännön tehtäviä – mutta kukapa sanoo, ettet voi olla luova niilläkään? Yleensä kaikkien materiaalien löytäminen tehtäviin, joiden parissa haluat aloittaa, vaatii paljon valmisteluaikaa. Mutta sen ei tarvitse olla. Itse asiassa luova toiminta voi olla helppoa ja mutkatonta, kun valitset tee se itse -sarjamme. Olemme koonneet kaikki tarvittavat tarvikkeet näihin laatikoihin – ja kaikki on valittu huolellisesti, jotta pääset hyvin alkuun aktiviteettien kanssa. Voit noudattaa kaikkien laatikoiden mukana tulleita ohjeita. Ne opastavat sinut prosessin läpi alusta loppuun, minkä vuoksi sarjamme sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille rakentajille.

TEE-SE-ITSE-SETTEJÄ JOKA MAKUUN

Onko sisälläsi pieni käsityöläinen, joka rakastaa asioiden tekemistä ja haluaa oppia uutta tekniikkaa vai kaksi? Meillä on myös paljon erilaisia pakkauksia, jotka tarjoavat kaikenlaisia luovia puuhia – ja löydät varmasti lisää pakkauksia, joita haluat kokeilla:

  • Neulahuopa

Pehmeää villaa käsien välissä ja mukavia iltoja olohuoneen mukavimmassa nojatuolissa – eikö olekin hienoa? Neulahuopaisilla tee-se-itse-sarjoillamme voit helposti tehdä kauniita hahmoja ja suloisia sisustusesineitä kotiisi. Olemme täyttäneet valmiiksi pakatut rasiamme villalla, huovutusneuloilla ja fleecellä, joita tarvitset jokaiseen aktiviteettiin.

  • Mallit

Itsekovettuvat muovailumassat ovat hauskoja sekä lapsille että aikuisille, jotka etsivät luovaa puuhaa ja paljon mahdollisuuksia. Joustavat materiaalit Silk Clay® ja Foam Clay® sopivat koko perheelle. Ne on helppo muotoilla eri muotoisiksi ja muotoisiksi.

  • Helmet ja korujen teko-osat

Unelmoitko oman helmikorun tekemisestä, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tee-se-itse-sarjamme, korut ja korujen tekosarjat auttavat sinua matkan varrella. Kaikki helmet ja korut ovat mukana pakkauksessa, joten voit vapaasti aloittaa rannekorujen, kaulakorujen ja korvakorujen tekemisen itsellesi tai läheisellesi.

  • Kortti ja paperi.

Vuoden juhlapyhät ovat erinomaisia aikoja paperiaskarteluun. Hyvän kortti- ja paperipinon ansiosta voit tehdä monenlaisia koristeita kotiisi – ja jos tarvitset inspiraatiota tai apua alkuun pääsemisessä, kortti- ja paperiaskartelupakkauksemme ovat hyvä lähtökohta.

TEHTÄVÄT KOKO PERHEELLE

Jos jokin asia sopii hyvin askartelupakkauksiimme ja aloituspakkauksiimme, koko perhe on koottu yhteen. Tiedämme, että sekä lapset että aikuiset pitävät luovuudesta. Ne voivat olla pieniä koriste-esineitä, kuten itsekovettuvasta savesta tehtyjä hahmoja tai värikkäitä helmiä. Jos tarvitset inspiraatiota luoviin puuhiin, joihin koko perhe voi osallistua, settimme ovat täydellisiä. Tutustu laajaan valikoimaamme tällä sivulla ja valmistaudu hauskanpitoon koko perheen kesken.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.