Valitse toiminnasta

Tältä sivulta löydät paljon tekemistä, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia oppimiseen mukaansatempaavalla tavalla. Voit tehdä kaikkea muun muassa glitteristä, huovasta, helmistä ja savesta. Valitse askartelupakkaukset haluamasi puuhan mukaan ja aloita tekemään. Laatikot sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja niiden avulla pääset takuulla hyvään alkuun.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luovat puuhia

Kun loma on ohi ja palaamme vähitellen arkeen, jäämme usein kaipaamaan monia lomamatkoihin liittyviä mukavia aktiviteetteja, joissa voisimme istua hiljaa tuntikausia tai koko perheen yhteistä toimintaa. Sen sijaan arki on täynnä kotitöitä ja velvollisuuksia – mutta arjen keskelläkin voi olla luova. Yleensä luovien projektien aloittaminen vaatii paljon alkuvalmisteluja. Mutta kun valitset askartelupakkauksen niin pääset nopeasti alkuun luovissa puuhissa. Askartelupakkauksiin on koottu kaikki projektiin tarvittavat materiaalit ja ohjeet, jotka auttavat sinua etenemään prosessin alusta loppuun. Tämän vuoksi pakkaukset sopivat sekä aloittelijoille että kokeneemmille askartelijoille.

 

DIY-pakkauksia joka makuun

Rakastatko kädentaitoja ja haluat oppia uusia tekniikoita? Meiltä löydät erilaisia askartelupakkauksia, kuten minipakkauksia, aloittelijan askartelusettejä ja perinteisiä askartelupakkauksia, jotka sisältävät paljon erilaisia luovia materiaaleja. Löydät varmasti jotain mitä haluat kokeilla:

 

  • Neulahuovutus

Ajattele pehmeää villaa käsissä ja mukavia iltoja olohuoneen mukavimmassa nojatuolissa. Hanki DIY-pakkauksia neulahuovutukseen ja voit helposti valmistaa hahmoja ja koristeita kotiisi. Pakkauksiiin on pakattu huovutusvillaa, -neuloja ja muita tarvittavia materiaaleja kuhunkin aktiviteettiin.

 

  • Muovailu

Itsekovettuvat, pehmeästi muovailtavat, CE-merkityt Silk Clay® ja Foam Clay®  -massat sopivat koko perheelle. Niiden avulla sekä lapset ja aikuiset voivat viettää hauskoja luovia hetkiä erilaisia muotoja ja hahmoja luoden.

 

  • Helmet ja koruaskartelu

Kivoimmat korut itse tehden DIY-korupakkauksien avulla. Pakkaukset sisältävät kaikki helmet ja korutarvikkeet, joten voit helposti aloittaa omien kaula-, korva- ja rannekorujen valmistamisen itselle tai lahjaksi.

 

  • Kortti ja paperi.

Vuoden kaikki juhlapyhät tarjoavat erinomaista inspiraatiota paperiaskarteluun. Hyvän kortti- ja paperivalikoiman ansioista voit tehdä monenlaisia koristeita kotiisi – ja jos tarvitset inspiraatiota tai apua alkuun pääsemisessä, kortti- ja paperiaskartelupakkauksemme ovat hyvä lähtökohta.

 

Luovia puuhia koko perheelle

Askartelupakkaukset ja aloittelijan askartelusetit ovat hyviä kokoamaan perheen yhteen, sillä sekä lapset että aikuiset nauttivat luovuudesta. Voitte valmistaa vaikka koriste-esineitä tai hahmoja itsekovettuvasta savesta tai koruja värikkäistä helmistä. Jos tarvitset ideoita ja inspiraatiota luoviin puuhiin, askartelupakkauksemme sopivat siihen täydellisesti. Tutustu laajaan valikoimaan tällä sivulla ja valmistaudu hauskanpitoon perheen kanssa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.