DIY-peruspakkaukset

Perusaskartelupakkaukset ovat aina suosittuja.Nämä pakkaukset sisältävät erilaisia perusaskartelutuotteita monenlaisiin luoviin projekteihin sekä lapsille että aikuisille. Näiden avulla on helppo olla luova!

DIY-peruspakkaukset
Ilmainen toimituslaatikko
Yli 750€ (alv 0%) tilaukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

 

>

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

Peruspakkaukset täynnä luovuutta

Mikä on peruspakkaus ja mistä saan sen?  Peruspakkaukset ovat laatikoita, jotka sisältävät kaiken tarvittavan luovaan tekemiseen, olipa kyse sitten yksin tai perheen tai ystävien kanssa. Kaikki tarvittavat perusmateriaalit ja ohjeet ovat mukana laatikoissa, joten voit sukeltaa helposti hauskoihin puuhiin arkipäivinä ja lomilla. Halusitpa sitten maalata, leikata pahvista ja paperista kuvioita tai rakentaa hauskoja hahmoja, löydät varmasti yhden tai useamman pakkauksen, jotka sopivat siihen, mitä haluat tehdä. Jos haluat kokeilla yhtä suosituista perusseteistämme, olet tullut oikeaan paikkaan. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki peruspakkaukset yhteen paikkaan – aloituspakkauksista ja luovista seteistä askartelutuotteisiin ja askartelulaatikoihin. Näin saat yleiskuvan monista luovista ja hauskoista puuhistamme. Tämä sivu on täydellinen paikka etsiä hauskoja puuhia aikuisille ja lapsille.

Hauskaa puuhaa tee se itse -harrastuksen parissa

Jos olet täynnä luovia ideoita, pidät todennäköisesti tee se itse -leikeistä, joissa voit tehdä asioita alusta alkaen. Tee-se-itse-harrastuksessa on hienoa päästä lähelle yksittäisiä materiaaleja ja nähdä, miten asiat tehdään alusta loppuun. Näin voit hallita tekemäsi esineen prosessia ja lopullista ilmaisua – mikä on parasta tee se itse -toiminnossa. Kun teet esimerkiksi koriste-esineitä ja ripustettavia koristeita, voit antaa niiden sointua omaan tyyliisi, toisin kuin jos ostat niitä myymälöistä. Kokeile erilaisia askartelupakkauksiamme ja aloita pieniä luovia projekteja, joissa voit vapaasti leikitellä materiaaleilla, kuten langalla, helmillä, tupsuilla, paperilla ja pahvilla jne. Voit käyttää valmiita tuotteita itse tehtyinä lahjoina rakkaillesi.

Tutustu luovien ideoidemme maailmaan jaetsi inspiraatiota siihen, mitä perheesi voi tehdä yhdessä.

Paljon oppimista, mukaansatempaamista ja mukavaa perheaikaa

Jos et vieläkään ole varma perussettiemme kokeilemisesta, jatka lukemista, sillä tässä on paras syy kokeilla niitä:

  • Laatuperheen aika

Mikä olisikaan parempi tapa koota koko perhe pöydän ympärille kuin luova puuha? Etenkin joulunpyhien saapuessa on kiva nauttia jostakin viihdyttävästä ja innostavasta sekä lapsille että aikuisille. Onneksi perussetit ja luovat setit ovat niin hauskoja, että et pääse juoksemaan kuivana pitääksesi kaikki tyytyväisinä lähitulevaisuudessa.

  • Upotus

Kun arki on täynnä kotitöitä ja käytännön töitä, luova projekti voi tehdä ihmeitä. Kun olet luova, sukellat maailmaan, jossa voit uppoutua täysin prosessiin. Sinusta tulee niin imukykyinen siinä, että aika ja paikka katoavat usein kokonaan. Näin luovuudella voi olla lähes meditatiivinen ja terapeuttinen vaikutus.

  • Oppiminen

Perheen ajan viettämisen lisäksi perusseteistämme voi oppia paljon. Opit lisää tietystä harrastuksesta, tekniikasta tai materiaalista, ja jos lapset osallistuvat sivureunoihin, he voivat oppia paljon väreistä ja muodoista. Siksi oppiminen on iso osa peruspakkauksiamme.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.