Valitse vuodenajasta

Joulu, pääsiäinen ja Halloween ovat kaikki juhlapyhiä, jotka ovat sopiva syy askarrella ja koristella kotia. Monet eri askartelusarjamme sopivat hyvin tähän käyttötarkoitukseen. Valmiiksi kootut laatikot sisältävät kaiken tarvittavan askarteluun. Valitse tulevaan juhlasesonkiin sopiva paketti ja aloita kauniiden koristeiden ja söpöjen hahmojen tekeminen.

  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

 

>

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

LUOVAT JOULUTOIMET

Kun lähestymme joulua, kuten joulua ja pääsiäistä, odotamme jo malttamattomina – odotamme innolla hauskanpitoa perheen kanssa, syömme herkullista ruokaa ja uppoudumme luovaan toimintaan. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö jokainen joulusesonki olisi yhteydessä moniin nautintoihin. Jos kaipaat inspiraatiota siihen, mitä puuhaa sinun ja perheesi pitäisi tehdä tänä jouluna, pääsiäisenä ja halloweenina, tutustu askartelupakkauksiimme. Niistä on saatavana useita versioita, ja ne on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneemmille rakentajille. Valitse joulukauteen sopiva malli ja aloita suunnittelu. Valmiiksi pakattujen laatikoiden ansiosta luovat puuhat ovat valmiina. Ne sisältävät kaiken tarvittavan materiaalin ja ohjeet, joten luovuus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

JOULUTOIMET

Joulu on todennäköisesti luovien asioiden ja perheen yhteisen hauskanpidon huippu. Joulukuun saapuessa mietit jo todennäköisesti itse tehtyjä koristeita ja lahjoja. Kaikki on osa joulukautta, ja idea omien joululahjojen tekemisestä täyttää sinut välittömästi aidolla juhlatunnelmalla. Kaikkina joulua edeltävinä päivinä vietämme jouluvalmistelut, ja sekä koristeet että joululahjat on lajiteltava. Onneksi sen ei tarvitse olla vaikeaa, kallista tai aikaa vievää. Tarvitset vain muutamia laatikoita, kuten tee se itse -pakkauksia ja luovia pakkauksia, jotka ovat täynnä joulupuuhaa. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan itse tehtyjen lahjojen tekemiseen – olipa kyse sitten joululahjasta, adventtilahjasta tai joulusukan täytteestä. Tutustu jouluaskartelupakkauksiimme ja hanki joulukuu täynnä tonttuja, tähtiä, enkelejä ja paljon muuta.

HALLOWEEN-puuhat

Halloweenia kutsutaan myös nimellä All Saints' Eve, ja se on vuodenpäivä, jolloin kummitus pääsee oikeuksiinsa kaikessa kodikkaassa loistossaan – se on parasta koristelua varten. Kurpitsat, luurangot ja hämähäkit seittiensä sisällä voivat osaltaan luoda karmivan tunnelman, samoin kuin tämän pelottavan syyspäivän perinteet. Tartu siis aavemaiseen hetkeen ja ryhdy luovaksi, yksin tai perheen kanssa. Tutustu askartelupakkauksiimme ja luoviin halloween-puuhiin.

PÄÄSIÄISTOIMINNOT

Pääsiäisenä ovat värikkäät pääsiäismunat, pirteät pääsiäispuput ja pörröiset pääsiäispuput. Pääsiäinen on tunnettu siitä, että se on täynnä tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Perinteen mukaisesti sinä ja lapset voitte puhaltaa munia, maalata kasvoja ja kuvioita tusseilla. Jos taas tarvitset nopeaa ja helppoa puuhaa, voit kokeilla myös askartelupakkauksiamme. Nämä rasiat sisältävät kaiken tarvittavan askarteluun. Näin vältät askartelutarvikkeiden etsimiseen kuluvan ajan ja voit viettää enemmän aikaa luomisessa ja perheen kanssa nauttimisessa. Tutustu tee se itse -pakkauksiimme, jotka ovat täynnä hauskaa ja luovaa puuhaa pääsiäiseksi.

LUOVIA TEHTÄVIÄ JOKA VUODENAJALLE

Onneksi luovuus ei ole vain varattua pääsiäisen, joulun ja halloweenin kaltaisille lomille. Voit olla luova vuoden ympäri – vuodenajasta riippumatta. Esimerkiksi kevät ja kesä ovat erinomaisia aikoja luovuuteen ulkona. Aurinkoiset tunnit tekevät tästä oivan tilaisuuden kokeilla maalaamista, piirtämistä ja koristelua avoimen taivaan alla. Syksyllä ja talvella se on päinvastoin. Tällä sesongilla pysyttelemme mieluummin sisällä lämpimissä ja kuivissa paikoissa, sillä täällä voimme istua tuntikausien ajan neulonta-, ompelu- ja paperileikkausten aikana. Tutustu eri setteihimme ja löydä sopiva sesonkiin – kevät, kesä, syksy tai talvi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.