Askartelusetti Mini

SKU#:
977365

Askartelusetti Mini

SKU#:
977365
3,79 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: Vihreä kartonkinen punontakehys, 3.5 metriä paperinauhaa eri väreissä, kaksipuoleista teippiä, neula paperinauhan kiinnittämiseen ja lankaa ripustamista varten..

Materiaalipakkaus kilpikonnan tekoon kartongista. Puno kilpikonnan kilpi paperinarusta ja suikaleista, jotka on leikattu pakkauksesta. Mukana ohjeet..

Tee kilpikonnan vartalo kartongista ja mukana tulevalla kaksipuoleisella teipillä niin, että kilpikonna saa 3D- muodon. Pujota lanka kartonkiin ja aloita sen jälkeen punominen raffia- paperinarulla ja pakkauksesta leikatuilla muovinauhoilla..

Tämä materiaalipakkaus on kehitetty tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitetta 14: 'Elämä veden alla', joka keskittyy siihen, että kuinka voimme suojella ja käyttää kestävästi maailman meriä, sekä niiden resursseja. Luovan prosessin ja sitä seuraavien leikkien kautta tämä paketti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden puhua ja oppia kestävän kehityksen tavoitteista.

Lisätietoja
Tuote#:977365
Yksikköset
SesonkiPerusvalikoima
EAN5712854399906
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.