Foam Clay

Tämän takia Foam Clay on niin suosittua!

 

“Foam Clay tuntuu erityisen hauskalta käsissä, koska sen seassa on pieniä helmiä.” Näin olemme kuulleet sekä lapsilta että aikuisilta. Foam Clay sopii muovailuun ja erilaisten materiaalien kuten puun, pahvin, styroxin ja lasin päällystämiseen.

Foam Clay:n parhaimmat ominaisuudet:

  • Helposti muovailtavaa, täydellistä muovailuun
  • Ilmakuivuva massa, joka tarttuu huokoisiin esineisiin, mutta ei käsiin
  • Ei tahraa eikä sotke

Haluatko kuulla lisää?


Koristelu Foam Clay-massalla

Du kan hurtigt forvandle udtryksløse emner og gøre dem klar til leg ved at beklæde dem farverigt og i eget design med Foam Clay. Bare pres det fast i mindre stykker på emnet og fordel massen jævnt med fingrene.

Suosittelemme koristeluun seuraavia tuotteita:

HUOM!

  • Massat tarttuvat parhaiten maalaamattomiin pintoihin!
  • Vältä paperimassatuotteita pienillä lapsilla, koska ne rikkoontuvat helposti jos niitä puristaa tai painaa liian lujaa.

Foam Clay -hahmojen koristelu

Voit koristella massasta valmistamiasi hahmoja helposti nopeasti esimerkiksi hahmolle voi kiinnittää hauskoja liikkuvia silmiä tai hiuksia askartelupunoksista. Kiinnitä koristeet märkään massaan ja anna kuivua.

Koristeluun suosittelemme:

Käytä Foam ja Silk Clay -massoja yhdessä

Foam Clay ja Silk Clay ovat samankaltaisia tuotteita ja voit hyvin käyttää niitä yhdessä. Ainoa eroavaisuus massoissa on niiden rakenne. Silk Clay on helposti muotoiltavaa, pehmeää ja sileää massaa, kun taas Foam Clay:n rakeisuus johtuu sen sisältämistä pienistä styroxhelmistä. Foam Clay tarttuu esineisiin paremmin kuin silkkimassa. Käyttämällä molempia massoja saat aikaan juuri sellaisia efektejä kuin haluat vain massaa vaihtamalla, esimerkiksi sileät hampaat on helpompi valmistaa Silk Clay -massasta.

Muotoile Foam Clay -massaa erilaisilla työvälineillä

Erilaisilla työvälineillä saat tehtyä Foam Clay -massasta hienoja yksityiskohtia. Voit esimerkiksi kaulita massaa muovitaskun sisällä ja kun se kuivunut, voit leikata sitä saksilla tai erilaisilla lävistimillä.

Suosittelemme sinulle seuraavanlaisia työvälineitä:

Foam Clay-massojen sekoittaminen

Jos värien sekoittaminen on sinulle tuttua, voit hyödyntää samaa perusvärejä (punainen, keltainen, sininen) koskevia sekoitusperiaatteita massojen kanssa. Eli jos sekoitat keltaista ja sinistä massaa, saat vihreää massaa jne. Massojen avulla voit harjoitella värien sekoittamista lasten kanssa ilman suurta sotkua.

Foam Clay:n notkistaminen

Foam Clay -massa säilyy pitkään jos säilytät sitä ilmatiiviissä rasiassa. Joten muista sulkea rasioiden kannet huolellisesti heti käytön jälkeen. Jos massa on silti päässyt kuivahtamaan, voit saada siitä uudelleen notkeaa lisäämällä hiukan vettä ja vaivaamalla sitä käsin.

Foam Clay idéer

Jos kaipaat ideoita ja inspiraatiota mitä voit tehdä Foam Clay -massoista niin kurkista osioon ideoita Foam ja Silk Clay -massoista, sieltä löydät paljon erilaisia projekteja, joissa on käytetty sekä Foam että Silk Clay -massoja. Löydät mm. ideoita Foam Clay -avaruusolioihin, joilla on koristeena hassut silmät ja pompomit sekä lampaan, joka on valmistettu Foam Clay -massasta mekaanisten osien päälle. Tutustu myös erilaisiin näppäriin Foam Clay DIY-pakkauksiimme, jotka sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet askartelutyöhön.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.