Askartelusetti Tonttuovi

1 Pkk
#97084
#97084
0% of 100
0
13
41,85 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sisältö: Ovi, postilaatikko, kelkka, tiekyltti, ämpäri, lapio, luuta, sieniä, joulukuusia, seppele, LED-valoketjuja, tekolunta, huopaa, pompom, puunpaloja, narua, nauhoja, sabloneja, teippiä ja liimatäpliä..

Tämän pakkauksen avulla tonttu voi muuttaa kotiisi helposti. Sisältää kaikki materiaalit ja ohjeet tonttuoven tekemiseen.

Jos haluat auttaa tonttua muuttamaan luoksesi, askartelupakkauksemme on täydellinen. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan viihtyisän ja kodikkaan sisäänkäynnin luomiseen tonttuperheelle. Kun olet valmis, ei ole epäilystäkään siitä, missä päin kotiasi tonttu asuu. Mukana ohjeet.

Tonttuovesta on tullut suosittu konsepti, ja se on ihastuttava joulukuinen perinne perheen pienimmille. Voit päivittäin keksiä pieniä yllätyksiä tonttukodin eteen ja saada sen näyttämään siltä, että tonttu on ollut jälleen ahkera. Hauskaa puuhaa uteliaille lapsille päivittäin. Näin askartelupakkauksemme tuovat kotiisi runsaasti joulutunnelmaa ja joulun taikaa.

  • Pieneen tonttukotiin voi kohdistua paljon metkuja. Tonttu on voinut kääriä koko olohuoneen vessapaperiin tai värjätä maidon vihreäksi: lapset eivät malta odottaa näkevänsä pieniä kepposia herätessään, ja niistä voi tulla nopeasti ihastuttava jouluperinne. Ja kukapa tietää, jos pidät tontun tyytyväisenä, se saattaa leipoa joulukakkuja tai tuoda joululahjoja?

Lisätietoja
Tuote#:97084
BrändiCreativ Company
Yksikköpkk
TeemaJoulu
EAN5712854587112
VaikeusAloittelija
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelusetti Tonttuovi, 1 pkk
Arviosi
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
CE-merkki - Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).
Mark image
Varoitus. Pitkä johto. Kuristumisvaara. Pieniä osia. Tukehtumisvaara. Käytä aikuisen valvonnassa.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.