Askartelupakkaus

1 Pkk, Sateenkaari
#977441
0% of 100
0
19
8,05 €
Varastossa 
:: Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Sisältö: kimallepaperia, tarrataustaisia kimallesoftisympyröitä ja tähtiä, Sticky Basea, tarrataustaisia liikkuvia silmiä eri väreissä, paljetteja, hopeanväristä nyöriä, värikästä paperia, askartelupunoksia ja pom-pomeja. .

Peruslajitelma erilaisia luovia materiaaleja vapauttamaan mielikuvitusta ja edistämään luovuutta. Ihanteellinen lisäosa, jonka voi yhdistää muiden perusmateriaalien -ja tuotteiden kanssa. Pakkauksessa on painettuna ehdotuksia malleista..

Pakkauksen tuotteita voi käyttää monin eri tavoin. Tee materiaaleista hahmoja leikkeihin tai koristele erilaisia esineitä, kuten vanhoja WC-paperirullia, maitotölkkejä ja vastaavia pompomeilla, askartelupunoksilla ja muilla hauskoilla askartelutuotteilla mitä pakkauksesta löytyy. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pakkauksen mukana tulevia ideoita ja käyttää materiaaleja kollaaseihin ja erilaisiin paperiprojekteihin. Kaiken kaikkiaan tämä on erittäin hyvä valikoima perustuotteita luoviin askarteluihin. Pakkaus sisältää myös Sticky Base- massan, jota voi käyttää liimana tai muotoilugeelinä. Kun käytät massaa liimana, se voidaan levittää käsin imukykyisiin ja mattapintoihin, kuten kartonkiin, puulle, pompomeihin, askartelupunoksiin jne..

IncludingPatternedSheet

Lisätietoja
Tuote#:977441
Yksikköpkk
EAN5712854422123
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 1 pkk
Aihe/muoto Sateenkaari
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askartelupakkaus, Sateenkaari, 1 pkk
Arviosi
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.