Luovien projektien tavoitteet

Rauha ihmisten kesken

Perusta paremmalle maailmalle on rauha, oikeudenmukaisuus ja vahvat instituutiot, jotka alkavat lapsista.

Tältä sivulta löydät projekteja, joissa lapset voivat luovasti kuvata maailman eri lapsia. Tämän aktiviteetin aikana voit puhua monimuotoisuuden, kunnioituksen ja osallisuuden tärkeydestä muihin ihmisiin ja kulttuureihin eroavaisuuksista riippumatta. Tämä on tilaisuus keskustella omassa yhteisössä kiusaamisesta ja opettaa samalla lapsille sosiaalisia perustaitoja. 

Maailman lapset

Anna lasten tehdä paperinukkeja kartongista eri ihonväreillä, niin että ne kuvastavat eri maiden lapsia. Tämän aktiviteetin yhteydessä voit puhua siitä, että vaikka me kaikki näytämme erilaisilta ja meillä on erilaisia tapoja, meillä on kuitenkin paljon yhteistä.

Tämä on helppo aktiviteetti, jonka voi aloittaa nopeasti materiaalisetillä, joka sisältää kaiken mitä tarvitset - mukaan lukien väriliidut eri ihonväreille.

Leikki ja urheilu

Urheileminen ja siihen osallistuminen muiden maiden lasten kanssa kehittää lasten sosiaalisia taitoja, mikä on tärkeä osa YK:n kestävän kehityksen tavoitetta No. 16. Lapset 8 vuodesta eteenpäin voivat helposti muovailla näitä hahmoja, sekoittamalla Silk Clayta eri väreissä eri ihonsävyiksi ja muotoilemalla sitä styrox-ufojen ja askartelupunosten ympärille. Tämän aktiviteetin yhteydessä voit puhua siitä, että vaikka meillä on eri ihonvärit, uskonnot ja elämme eri maissa, meillä voi silti olla samat tavoitteet ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Esimerkiksi kun pelaamme jalkapalloa, tanssimme tai leikimme yhdessä.

Vahvista moninaisuutta

Keskustele lapsen kanssa moninaisuuden käsitteestä ja anna heidän tehdä erilaisia lapsihahmoja styroxtuotteista, jotka on päällystetty kipsinauhalla. Maalaa hahmot akryylimaaleilla ja samalla lapset voivat harjoitella eri ihonvärien sekoittamista. Projekti sopii 8- vuotiaille (ja sitä vanhemmille) ja sen aloittaminen on helppoa, sekä hauskaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.