Luova oppiminen

4. Itsetuntemus

Aktiviteeteissa, joissa lapsen täytyy käyttää valmiuksiaan ymmärtää itseään sekä uskaltaa tehdä itsenäisiä valintoja ja päätöksiä, vaikka hän on yksin mielipiteensä kanssa.
On kykyä ymmärtää itseään sekä toimia ja tehdä päätöksiä, jotka sopivat heitä kulloinkin ympäröivään tilaan.
Tätä tapahtuu kun lapsi käyttää laajaa valikoimaa erilaisia materiaaleja, esim. liituja, papereita, kartonkeja, helmiä, vesivärejä jne. saavuttaakseen jotain, joka ilmaisee hänen omaa persoonaansa.


10 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Inspiration: v15146 Pixelitaidetta Nabbi-putkihelmillä
    Lasten itsetuntemus kehittyy tässä luovassa projektissa, jossa he tekevät pixelitaide-omakuvan Nabbi putkihelmistä putkihelmialustaan kaavan avulla. Kaavan he ovat tehneet etukäteen ruutupaperille ja värittäneet sen värikynillä.
  2. Inspiration: v12880 Kierrätyskartonkipatsaat
  3. Inspiration: v13359 Paperimassasta tehdyt päät
  4. Inspiration: v13643 Maalataanpa omakuva
  5. Inspiration: v14196 Seinäkello
  6. Inspiration: v15043 Bonsailankaa ja Silk Clay- urheilijoita
    Lasten persoonallinen, kielellinen ja sosiaalinen älykkyys kehittyy tässä luovassa projektissa. Lasten persoonallinen älykkyys kehittyy, kun bonsailangasta ja Silk Clay:stä tehdään hahmoja, jotka kuvastavat heidän lempiurheiluaan tai urheilua, jossa he ovat hyviä. Tämä kehittää lasten itsetietoisuutta. Lasten sosiaalinen ja kielellinen älykkyys kehittyy, kun he tekevät yhteistyötä ja vaihtavat ideoita hahmoista samalla kun he keskustelevat hahmoista ja urheilusta.

10 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.