Luova oppiminen

1. Visuaalisuus

Aktiviteeteissa, joissa lasten täytyy käyttää valmiuksiaan ymmärtää, tunnistaa ja ilmaista itseään avaruudellisessa, oikeassa maailmassa.
On kyky hahmottaa hyvin tiloja, värejä ja muotoja sekä mittasuhteita.
Tässä astuvat kuvaan muovailu, mosaiikkityöt, kynttilöiden ja makeisten tekeminen, tinanvalanta, kipsityöt sekä paperimassa-askartelu.


Tuotteet 1-18 / 34

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
  1. Inspiration: v11464 Purjehtivat paperimassa veneet

    Kauniit laivat on muotoiltu kanaverkosta. Runko on verhoiltu sanomalehtipaperilla ja VTR-liimalla. Veneet on koristeltu silkkipapereilla. Lopuksi veneet on päällystetty paverpolilla, jotta ne kestävät vettä. Lapset Nøragen päiväkodissa ovat testanneet veneiden valmistusta. Aikuisten apua on ollut tarpeen veneen muotoilussa ja tarkistamaan, että käytettävä paperi ei ole liian paksua. Parasta paperia veneen valmistukseen on sanomalehtipaperi. Laivan voi koristella värikkäillä papereilla tai maalaamalla. Päällystä veneet vielä paverpolilla, jotta laivasta tulee merikelpoinen.Aikuisen on hyvä auttaa pienempiä lapsia paverpolin levittämisessä. Hauskin osuus on veneen lasku vesille. Veneitä on hyvä askarella ulkona esimerkiksi lämpimänä kesäpäivänä.

  2. Inspiration: v15532 Vesivärikollaasi
    Joukko 2-4-luokkalaisia koululaisia tekivät suuren kollaasin revityistä paperisuikaleista, jotka he olivat aiemmin koristelleet vahapastelleilla ja vesiväreillä. Lapset ovat vaihdelleet paperisuikaleita toistensa kanssa, jotta kaikki suikaleet tulevat käyttöön (ei jätettä). Kollaasit on tehty persoonallisiksi lisäämällä silmät, nenät ja nokat.

Tuotteet 1-18 / 34

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.