Taskullinen kangaskassi

Taskullinen kangaskassi

Inspiraatio: 14602

Mistä: 1,95 €

Mihin: 210,15 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 210,15 €

Tämä taskullinen kassi on tehty puuvillakankaasta. Kassin tekemiseen on käytetty yksiväristä ja Glad Designin kuviollista kangasta, jota on väritettu tekstiilitusseilla.
Guide step 1
Step 1.
Kassi: Leikkaa yhteensä neljä 33 x 46 cm kokoista palaa kuviollisesta ja yksivärisestä kankaasta (kaksi kummastakin). Hihnat: Leikka kaksi 8 x 70 cm kokoista palaa yksivärisestä kankaasta. Tasku: Leikkaa yksi 12 x 30 cm kokoinen pala yksivärisestä kankaasta. Koristele yksi tai usempi kuviollisen kankaan kuvioista tekstiilitusseilla. Anna kuivua ja kiinnitä värit silittämällä.
Guide step 2
Step 2.
Tasku: Taita kaikista sivuista 1 cm saumavarat. Silitä. Käännä taskun yläreuna kaksikerroin, piilottaen saumanvaran. Ompele tasku kiinni yhteen kuoviollisista kangaspaloista. Hihnat: Taita kangaspalat pituussuunnassa kaksinkerroin ja ompele molemmat reunat siksak ompeleella.
Guide step 3
Step 3.
Kassi: Aseta kaksi kangaspalaa (kuvollinen ja yksivärinen) oikeat puolet vastakkain ja ompele ne kolmesta sivusta yhteen. Tee tämä myös kahden muun kangaspalan kanssa. Käännä toinen kassi ympäri ja aseta se toisen kanssin sisäpuolelle. Taita ja piilota kassien reunat, aseta hihnat molemmin puolin kassia ja ompele reunan ympäri.
Guide step 4
Valmis kangaskassi

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Veroton