Jouluaskartelu

Joulun uutuudet 2021

Did you know how many different things you can make and use as Christmas news in 2020. There is news you may have never seen before and som crafting favorites in new editions too. Something we expect will be really popular this year, is paper star strips that are weather-resistant and can hang outside. We are sure you'll find something you can use.

Select a category or see all products below

31 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Inspiration: v15990 Ripustettavat kangasrosetit
  Itsetehdyt kangasrosetit sopivat erinomaisesti myös joulukoristeeksi. Tee kangasrosetit kangasympyröistä ja silityskalvosta. Päällystä kartonkinen ympyrä kankaalla ja harsi se paikoilleen neulalla ja langalla. Et tarvitse ompelukonetta.
 2. Inspiration: v15980 Tontut paperimassajauheesta
 3. Inspiration: v16076 Virkkaa oma mistelinoksa
  Virkkaa oma mistelinoksa jonka varsien ympärille on tehty rusetti. Oksat on virkattu kiinteillä silmukoilla vihreän metallilangan ympärille, jonka avulla ne on helppo taitella muotoonsa. Mistelinoksa koostuu kahdeksasta oksasta, joissa on valkoisia marjoja ja nauha, joka on solmittu rusetille.
 4. Inspiration: v16077 Puinen adventtikalenteri
 5. Inspiration: v15965 Lumisadepallo kuvalla
 6. Inspiration: v16066 joulupaita joulupalloilla
 7. Inspiration: v16078 Puinen juna- adventtikalenteri
  Maalaa ja koristele tämä juna ja sen neljä vaunua ja käytä sitä adventtikalenterina joulukuussa. Maalaa puinen juna ja vaunut askartelumaalilla, lisää adventtinumerot vaunujen sivuihin ja koristele ne 3D lumiefektillä reunoista.
 8. Inspiration: v15986 Makramee joulukoriste
 9. Inspiration: v15988 Tonttu ja poro puukepistä
 10. Inspiration: v15974 Ripustettava koriste käsintehdystä paperista
  Tee ripustettavia koristeita, jotka näyttävät kynttilöiltä. Koristeet on tehty käsintehdyn paperinpaloista, jotka on liimattu kultaiseen lankaan ympärille.

31 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.