Koulu akryylimaali neon

SKU#:
32600

Koulu akryylimaali neon

SKU#:
32600
56,30 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 7-9 työpäivää

Puolipeittävä vesipohjainen maali neonväreissä. Sopii julisteisiin ja moniin muihin vaaleisiin huokoisiin pintoihin..

Maalia voi levittää siveltimellä, tuputtaa tai leivttää telalla. Pese työvälineet kädenlämpöisellä vedellä käytön jälkeen.

Tämä mattapintainen maali on kehitetty erityisesti lasten maalattavaksi valkoiselle paperille, pahville ja kartongille ja siitä syystä se sopii erityisen hyvin julistemaaliksi. Se sopii hyvin myös muille vaaleille pinnoille, kuten maalauslevylle, kipsille, paperimassalle, styroksille, valkoisille kangasmaskeille (veluuripinnalla), vaalealle terracotalle. Mitä huokoisempi pinta, sitä enemmän maalia kuluu. Jos maalia levittää tummalle pinnalle, väristä tulee haaleampi, koska maali ei ole täysin peittävä. Maali sopii hyvin myös lavasteiden tekemiseen. Erittäin suosittu maali kouluissa, instituutioissa ja kotona. Maali on saanut A eco-label, merkinnän, joka tarkoittaa että se aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle.

Lisätietoja
Tuote#:32600
VäriEri värejä
Unitpll
KausiPerusvalikoima
Ean nummer5707167639009
nro
Jälleenmyyntimäärä 6 pll
Sisältömäärä 500 ml
Värineonvärit

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 18,60€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 18,60€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.