Mini-luova pakkaus

SKU
977435
3,35 €
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi

Materiaalipakkaus pomppivan ampiaisen tekemiseen. Leikkaa ampiaiselle siivet pakkauksesta. Lisäksi tarvitset tyhjän wc-paperirullan. Mukana ohjeet.

Pakkauksen mukana tulevien materiaalien lisäksi tarvitset myös WC-paperirullia, lävistäjää ja sakset. Aloita kiertämällä askartelupunokset WC-rullien ympärille, ampiaisen raitojen muodostamiseksi. Tee kaksi reikää mehiläisen raitojen yläpuolelle ja yksi yläreunaan - pyydä tarvittaessa aikuisen apua. Sen jälkeen, leikkaa siivet pakkauksen sisäpuolelta ja taita ne puoliksi. Saadaksesi siivet lepattamaan, aseta pala narua jokaisen siiven väliin niin, että ne ovat linjassa toistensa kanssa. Tee reikä lävistäjällä tai saksilla ja kiinnitä siivet pakkauksen mukana tulevilla narulla, helmillä ja haaraniiteillä. Koristele mehiläinen lopuksi kimalleliimalla, liikuvilla silmillä ja softis ympyröillä. Tee tuntosarvet askartelupunoksesta, pompomeista ja softis ympyröillä.

Tämän pakkauksen ideana on inspiroida lapsia 'luovaan kierrätämiseen' ja uudelleenkäyttämään tyhjiä kotoa löytyviä pakkauksia (WC-rullia, maitopurkkeja, munakennoja jne.) ja tuotteen omaa pakkausta. Lasten luovuudella ja mielikuvituksella ne muuttuvat hauskoiksi hahmoiksi. Luovan prosessin ja sen jälkeisen leikin avulla pakkaus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden puhua ja oppia kuinka voimme kierrättää. Lapset oppivat, että luovuutta ja mielikuvitusta käyttäen voidaan muuttaa tavalliset kodin roskat ja askartelumateriaalit uudeksi esineeksi, kuten upeaksi hahmoksi, leluksi jne. Tämä inspiroi lapsia näkemään asioita uudelle tavalla ja käyttämään tuotteita luovasti sen sijaan, että ne heittää pois.

Sisältö: askartelupunoksia, pom-pomeja, puuvillanyöriä, metalliliittimiä, tarrataustaisia softisympyröitä, tarrataustaisia liikkuvia silmiä, muovihelmiä ja kimalleliimaa.

Lisätietoja
SKU 977435
Unit set
Kausi Perusvalikoima
Ean nummer 5712854421546
Jälleenmyyntimäärä 1 set
Sisältömäärä 1 set
Aihe/muoto Pomppiva ampiainen wc-paperirullasta

Toimitukset
Toimitamme lähetykset 3-5 arkipäivässä tilauksesta. Normaali toimitusmaksumme on luottokortti- ja verkkopankkitilauksissa 10,00€ (sis. alv) ja laskutettavissa tilauksissa 10,00€ (sis. alv) Toimitamme yli 500€ (alv 0%) toimitukset ilman toimitusmaksua.

Palautukset
Kaikilla tilauksilla on 14 päivän palautusoikeus avaamattomissa pakkauksissa. Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, saat hyvityslaskun tai rahapalautuksen tilillesi. Palautuksesta tulee sopia ensin asiakaspalvelumme kanssa ja palautuksessa on käytettävä Postin asiakaspalautusnumeroamme. Paketissa tulee olla mukana lähetyslista, jossa on merkinnät mitä palautetaan ja mistä syystä, jotta jatkokäsittelymme palautuksellesi olisi mahdollisimman sujuvaa.

Mark image Mark image
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.